Terveellisin superfood-proteiinijauhe: kasvipohjaiset ainesosat | Ei sokeria tai roskaa (2023)

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Kaakaoproteiini, vaniljaproteiini, REAL MEAL Kaakao

Alkuperämaat

Belgia, Kanada, USA

Kuinka luomuherneproteiinijauheemme valmistetaan

Luonnonmukaisesti viljellyt keltaherneet idätetään, fermentoidaan ja yhdistetään sitten synergistisesti patentoituun matalalämpöiseen vesiuuttomenetelmään, mikä johtaa markkinoiden tasaisimpaan ja maukkaimpaan herneproteiiniin.

Miksi se on terveellisin saatavilla oleva luomuherneproteiinijauhe

Tämä ympäristöystävällinen herneproteiini sisältää kaikki yhdeksänvälttämättömiä aminohappojaja sisältää enemmän haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) kuin useimmat muut kasviproteiinin lähteet ruokkimaan lihaksia hyvän harjoituksen jälkeen. Se on myös miedon makuinen ja helppo vatsalle.

Koska se on yksi harvoista markkinoilla olevista luomuherneproteiinijauheista, voit olla rauhassa tietäen, että se ei myöskään sisällä GMO:eja ja kemikaaleja. Herneproteiinimme yhdistyy täydellisesti muiden kasvipohjaisten proteiiniemme kanssa muodostaen täydellisen proteiinilähteen.

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Kaakaoproteiini, vaniljaproteiini, REAL MEAL Kaakao

Alkuperämaat

Belgia, Kanada, USA

Kuinka luomuruskea riisiproteiinijauhemme valmistetaan

USA:ssa kasvatettu ruskea riisiproteiini (useimmat ovat Kiinasta!) on valmistettu biofermentoidulla, matalalämpötilaisella, kemikaalittomalla uuttomenetelmällä, jossa yhdistyvät orgaaniset entsyymit ja itänyt luomuruskea riisi, mikä on ehdottomasti paras tapa säilyttää riisin maku. välttämättömiä ravintoaineita.

Lisäksi vaikka useimmat riisin proteiinit ovat karkeaa, meillä käytetään patentoitua prosessia, joka hajottaa sen pienemmiksi "ketjuiksi", mikä johtaa pehmeämpään kermaisempaan makuun.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen ruskea riisiproteiinijauhe

Raaka, luomu, fermentoitu ja itänyt täysjyväriisiproteiinimme on alan kultastandardi.

Puhumme täydellisestä raaka-aineesta, luomuvegaanisesta proteiinijauheesta, joka on peräisin täysjyväriisin kaikista kerroksista (leseet, alkiot ja endospermi). Siinä on vähän luonnossa esiintyviä raskasmetalleja ja se on Prop 65 -yhteensopiva (<2 miljoonasosaa).

Se on myös ei-GMO, gluteeniton, täysin luonnollinen ja hypoallergeeninen, mikä tekee siitä loistavan valinnan ihmisille, joilla on maito-, soija- ja/tai gluteeniallergioita. Ja sen aminohappoprofiililla on 98-prosenttinen korrelaatio äidinmaitoon ja 96-prosenttinen korrelaatio heraan (mitä monet ihmiset virheellisesti pitävät parempana proteiinin lähteenä).

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Kaakaoproteiini, vaniljaproteiini, REAL MEAL Kaakao

Alkuperämaa

Kanada

Miten luomuhamppuproteiinijauheemme valmistetaan

Luomuhamppuproteiinimme valmistetaan täysin luonnollisella, matalan lämpötilan prosessilla siementen poistamiseksi ja osan rasvaöljyjen puristamiseksi. Muut yritykset käyttävät heksaania, öljypohjaista hermomyrkkyä tai muita liuotinpohjaisia ​​menetelmiä.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen hamppuproteiinijauhe

Hamppuproteiini on puhdas superruoka, joka sisältää kaikki 20aminohappoja. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, kuitua, terveellisiä rasvahappoja, kuten ALA, sekä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten mangaania, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja folaattia. Luomuhamppuproteiinimme on allergeeniystävällinen korvike soijalle ja heralle, ja yhdistettynä muihin kasviproteiinijauheihimme saa aikaan täydellisen aminohappoprofiilin ja 4 grammaa lihaksia rakentavia haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Kaakaoproteiini, OIKEA ateria Kaakao

Alkuperämaa

Ecuador

Kuinka luomukaakaojauheemme valmistetaan

Luomukaakaomme valmistetaan kylmäpuristamalla raaka-aineita, sertifioituja luomuperintökaakaopapuja. Tämä säilyttää tämän terveellisen superruoan herkät ravinteet ja antioksidantit sekä aidon, luonnollisen maun. Valitettavasti useimmat jauheet käyttävät "kaakaota", korkealla lämpökäsiteltyä, kuorittua versiota ilman aidon kaakaon terveyshyötyjä.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen kaakaojauhe

Raaka, käsittelemätön kaakao luonnollisessa tilassaan on yksi planeetan korkeimpia antioksidanttisia ruokia. Tässä ravitsemusvoimalaitoksessa on yli 300 fytoravintetta, jotka voivat alentaa verenpainetta, vähentää tulehdusta, parantaa kolesteroli- ja muistitasoja sekä edistää normaalia luuston terveyttä ja tervettä immuunitoimintaa.

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Kaakaoproteiini, vaniljaproteiini

Alkuperämaa

Peru

Kuinka luomumesquite-jauheemme valmistetaan

Kypsät palkot poimivat käsin meskiittipuista Pohjois-Perun Piuran alueen alkuperäisissä, mineraalirikkaissa meskiittimetsissä toimivat pientuottajat. Kun palot on poimittu, ne huuhdellaan huolellisesti ja kuivataan luonnollisesti varjossa. Tämän jälkeen käytetään erityistä myllyä murskaamaan sekä palot että siemenet erittäin hienoksi jauheeksi.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen mesquite-jauhe

Mesquite-jauheessa on mieto, pähkinäinen, karamellimainen, melassimainen maku, jossa on suklaata, joka sopii täydellisesti kaakaoproteiiniimme. Mesquite on verensokerin stabilointiaine, jonka glykeeminen indeksi on vain 25 (vertaa sitä hunajaan 55). Mesquite sisältää luonnostaan ​​vähän sokeria ja runsaasti magnesiumia, kaliumia, kalsiumia, kuitua ja proteiinia (erityisesti välttämätön aminohappo lysiini).

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Vanilla Protein

Alkuperämaa

Peru

Kuinka luomu Lucuma-jauheemme valmistetaan

Eksoottinen lucuma-hedelmä, joka tunnettiin aikoinaan "Inkojen kultana", on yksi Etelä-Amerikan suosituimmista ruoista herkullisten ja ainutlaatuisten vaahtera-, vaniljakastike- ja karamellimakujensa ansiosta. Luomulucuma-jauheemme valmistamiseksi kypsät luomulucuma-hedelmät putoavat maahan kypsyessään, minkä jälkeen ne tarvitsevat useita päiviä kypsyäkseen täysin ja saavuttaakseen makunsa huippunsa. Hedelmät kuoritaan, niistä poistetaan kivet, kuivataan matalissa lämpötiloissa ja lopuksi jauhetaan hienoksi kokonaiseksi hedelmäjauheeksi. Tämä prosessi säilyttää tämän hämmästyttävän superfoodin herkät maut ja ravitsemukselliset ominaisuudet.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen Lucuma-jauhe

Sertifioitu orgaaninen lucuma-jauheemme on täysin puhdasta eikä sisällä torjunta-aineita, rikkakasvien torjunta-aineita, kemiallisia lannoitteita, liuottimia ja lisäaineita. Yksi ruokalusikallinen lucumaa antaa sinulle 20 % päivittäisestä suositellusta kuidustasi sekä kaliumia, sinkkiä, rautaa, mangaania, magnesiumia, fosforia ja kalsiumia! Lucuma-jauhe on luonnostaan ​​makeaa, mutta sen sokeripitoisuus on alhainen ja sen glykeeminen indeksi on alhainen.

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Kaakaoproteiini, vaniljaproteiini, REAL MEAL Kaakao

Alkuperämaa

Madagaskar

Näin luomuvaniljapapujauheemme valmistetaan

Vaniljatangon kasvuprosessi on pitkä ja huolellinen. Vanilja-orkideat kukkivat vain päivän, jonka aikana ne on pölytettävä käsin. Senkin jälkeen, kun kasvit ovat tuottaneet palonsa, ne on tarkastettava päivittäin, jotta jokainen palko saadaan korjattua juuri oikeaan aikaan. Sadonkorjuun jälkeen palot käyvät läpi monimutkaisen mutta täysin luonnollisen prosessin, jossa ne hikotetaan, kuivataan ja käsitellään maun ja tuoksun maksimoimiseksi.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen vaniljapapujauhe

Aito vaniljan maku – ja sen mukana tulevat ravitsemukselliset hyödyt – voidaan erottaa vain aidoista vaniljapavuista. Useimmat yritykset käyttävät vaniljaa "makua", joka voi itse asiassa sisältää keinotekoista vaniljaa ja muita täyteaineita ja lisäaineita. Aito vanilja on todellinen "aivoruoka" ja sisältää runsaasti magnesiumia, kaliumia, kalsiumia ja voi auttaa parantamaan henkistä suorituskykyä ja mielialaa ja vähentämään ahdistusta.

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

Kaakaoproteiini, vaniljaproteiini, REAL MEAL Kaakao

Alkuperämaa

USA

Kuinka luomu Stevia-lehtiuute valmistetaan

Stevian lehtijauheemme uutetaan kokonaisista luomustevian lehdistä, jotka on kuivattu ympäristön lämpötilassa ja kuljetettu sitten vasaramyllyn läpi jauheeksi muuttamiseksi.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen Stevia-jauhe

Tällä luonnollisella sokerivaihtoehdolla on joitain melko vaikuttavia ravitsemuksellisia ominaisuuksia puhtaassa muodossaan: ei kaloreita ja nolla grammaa sokeria. Tutkimukset osoittavat, että stevia-lehtiuute voi auttaa tukemaan verensokeritasoja ja sillä voi olla jopa syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia.

Alkuperämaa

USA

Kuinka probioottejamme valmistetaan

Probioottikomponenttimme on valmistettu täysin luonnollisella, soijattomalla, GMO-vapaalla luonnollisella käymisprosessilla. Useimmat muut pakattujen elintarvikkeiden probiootit on valmistettu eläintuotteista tai soijatäyteaineista.

Miksi se on paras probiootti, joka on saatavilla missä tahansa kasviproteiinijauheessa

Useimmat elintarvikkeisiin lisätyt probiootit ovatei tehokastakoska ne joko a) on jäähdytettävä, b) niiden säilyvyysaika on lyhyt, c) ne eivät kestä mahahappoa, joten ne eivät koskaan pääse ohutsuolesi, tai d) eivät pysy ruoansulatuskanavassasi tarpeeksi kauan ollakseen tehokkaita.

Tästä syystä probioottimme on parempi:

  1. Se on maailman ainoa patentoitu, säilyvyyttä kestävä probioottikanta, jolle FDA on myöntänyt GRAS (Generally Recognized As Safe) -statuksen.
  2. Se on täysin luonnollinen, vegaaninen, allergeeniton, ei-GMO-probioottinen lisäaine, joka ei sisällä kaloreita, gluteenia ja eläintuotteita. Useimmat markkinoilla olevat probiootit käyttävät täyteaineina epäinhimillisiä eläintuotteita ja/tai GMO-ainesosia, kuten soijaa tai maissia.
  3. Sitä tukee 25vertaisarvioituja tutkimuksiajotka osoittavat sen tehokkuutta turvotuksen, kaasun ja vatsakipujen hoidossa; ruoansulatuksen parantaminen; mineraalien ja proteiinien käytön lisääminen; ja tukee immuunijärjestelmän toimintaa.
  4. Se selviytyy mahahaposta paljon tehokkaammin kuin perinteiset probioottikannat (10x enemmän kuin jogurttiviljelmät!). Muut tuotteet yrittävät tehdä vaikutuksen hyvien bakteerien "miljardeilla soluillaan"; Kuitenkin alle 6 prosenttia useimmista probioottikannoista kulkeutuu mahahapon läpi.

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

OIKEA ateria Kaakao

Alkuperämaa

USA

Kuinka MCT-jauheemme valmistetaan

MCT-jauheemme on johdettu kookospähkinöistä, jotka on kuivattu ja jauhettu hienoksi jauheeksi ja sitten yhdistetty tapiokajuureen luomaan runsaasti kuitua, täysin luonnollista jauhetta, joka antaa pirtelöillesi herkullisen maun ja lisää terveellisiä rasvoja.

Miksi se on paras saatavilla oleva MCT-jauhe

Useimmissa verkossa myytävissä MCT-jauheissa on GMO-maissipohjainen sakeutusaine, jota kutsutaan maltodekstriiniksi. Meillä on luonnollisempi, puhtaampi versio.

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

OIKEA ateria Kaakao

Alkuperämaa

Costa Rica

Miten luonnonmukainen vihreä banaanijauhemme valmistetaan

Vihreä banaanijauhomme on valmistettu täysin luonnollisella kuivausprosessilla, joka jauhaa orgaanisen vihreän banaanimassan hienoksi jauheeksi. Muita sakeuttamisaineita ei käytetä.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen vihreä banaanijauhe

Vihreä banaanijauheemme sisältää resistenttiä tärkkelystä, eräänlaista "prebioottia", joka ruokkii hyödyllisiä suoliston bakteerejasi. Tämä voi olla erityisen tehokasta, jos käytät probioottista lisäravintoa.

Käytetään näissä puhtaissa ruokamakuissa

OIKEA ateria Kaakao

Alkuperämaa

USA

Kuinka luomu chia-siemenjauheemme valmistetaan

Orgaaniset chia-siemenet jauhetaan jauheeksi, joka lisää smoothieesi täysin luonnollista paksuutta.

Miksi se on paras saatavilla oleva orgaaninen chia-siemenjauhe

Luomu chia-siemenjauheemme on täynnä proteiinia ja vatsaa täyttävää kuitua. Chia-siemenet ovat erinomainen omega-3-rasvahappojen lähde, jotka auttavat nostamaan HDL-kolesterolia, "hyvää" kolesterolia, joka suojaa sydänkohtaukselta ja aivohalvaukselta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated: 20/04/2023

Views: 5577

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.