sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (2023)

Elämä ilman kroonista kipua on mahdollista: ota selvää, kuinka lähestymistapamme voi auttaa sinua saamaan elämäsi takaisin

Pelkäätkö ajatella, että elämäsi tulee aina olemaan tällaista?

Onko kipu halvaantunut elämäsi ja oletko masentunut ja turhautunut?

Oletko kokeillut monia pillereitä ja fyysisiä hoitoja ilman tehokasta ratkaisua?

Haluatko löytää ammattilaisen auttamaan sinua ja opastamaan sinua pääsemään eroon kroonisesta kipustasi? Annas kun kerron sinulle jotakin…

Ymmärrän miltä sinusta tuntuu...

18 vuoden kanssa. minähän oli terve, sosiaalinen, aktiivinen ja urheilullinen henkilö, joka nautti elämästä,yhtäkkiä eräänä päivänä aloin tuntea vammauttavaa kipua niskassani, joka ei mennyt pois ja joka sai minut keskeyttämään kaiken vapaa-ajan ja urheilun.

Näin itseni uppoutuneena siihen, mikä olielämäni pahin vaihe, eli pillereillä joka päivä, masennuksessa ja suuren päivittäisen kivun kanssa.Kärsimykseni oli valtava, eikä kukaan ymmärtänyt minuaVierailin monien ammattilaisten luona, jotka antoivat minulle selityksen ja ratkaisun, mutta tämä ei koskaan johtanutHe sanoivat minulle, että "se oli krooninen" ja että minun pitäisi oppia elämään sen kanssa.

Perheessäni äidilläni oli myös kroonisia kipuja; Minulla oli fibromyalgia, joten tiedän omakohtaisesti, miltä tuntuu paitsi saada se myös nähdä läheisesi kärsivän siitä.

3 vuotta kului siihen astiPäätin ottaa elämäni ohjat omiin käsiini, aloin opiskelemaan fysioterapiaa ja erikoistumaan mahdollisimman pitkälle krooniseen kipuun, ei vain voidakseni toipua itsestäni, vaan myös niin, että kaikki ihmiset, jotka tunsivat olonsa samoin tai huonommin, olivat myös tehneet niin.

Nykyään10 vuotta myöhemmin elän täysin, vapaana kroonisesta kivusta ja autan monia ihmisiä ratkaisemaan tilanteensa täysinja parantaa heidän elämänlaatuaan kivun ja kärsimyksen edessä.

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (1)

Kiitos henkilökohtaisista kokemuksistani ja ammatillisesta urastaniOlen onnistunut muuttamaan satojen ihmisten elämän jolla oli päivittäistä kipuaja etteivät he koskaan uskoisi, että heidän elämänsä olisi samanlaista kuin ennen.

Tällä hetkellä jatkan jatkuvasti kehon ja mielen tutkimista ollakseni tietoinen viimeisimmästä ja tehokkaimmasta tiedosta ja hoidoista voidakseni auttaa potilaitani parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen kehittänyt tehokkaan työskentelytavanjoka keskittyy viiteen peruspilariin elääkseen täyttä ja terveellistä elämää ilman kroonista kipua.

Julkaisin kirjan, joka on ollut useaan otteeseen myynnin ykkönen ja jonka löydät Amazonista, otsikolla:"Pääse eroon kroonisesta kivusta". Siellä opetan sinulle tietoa ja strategioita käsitelläksesi kroonista kipua tehokkaasti.

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (2)

Haastattelu LGN-radiossa

Opetan sinulle kaiken, mitä tarvitset, jotta voit ratkaista tuskasi ja palata täysin elämään

 • Opi meditoimaan ja vähentämään stressiäsi
 • Hallitse tunteitasi
 • Harjoittele ja vahvista kehoasi
 • nukkua enemmän ja paremmin
 • Hanki ravitsemusohjeet ja luonnollisia lisäravinteita

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (3)

Autan sinua ymmärtämään tuskasi, vähentämään sen maksimaalisesti tai jopa poistamaan sen kokonaan, voittamaan pelon, olemaan positiivisempi ja saamaan tarpeeksi voimaa elää päivät ilman kipua ja jopa palata harjoituksiin urheilu, harrastaa fyysistä toimintaa, josta olet aina pitänyt.

PALVELUT JA HOITOT

Mitä aiot työskennellä kanssani?

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (4)

 • Voit voittaa kivun pelon
 • Pystyt unohtamaan kerta kaikkiaan, että sinulla on kipua.
 • Saat vapaasti mennä paikasta toiseen ja tehdä mitä haluat.
 • Pystyt lepäämään, rentoutumaan ja lopettamaan kivun ajattelemisen joka päivä.
 • Nautit enemmän hyvistä asioista, joita sinulle tapahtuu, etkä anna niin suurta merkitystä tapahtumille, jotka saavat sinut tuntemaan olosi huonoksi.
 • Estät kipua valtaamasta sinua ja omistat elämäsi uudelleen.

Lisäksi suosittelen lukemista, jotka auttavat sinua ymmärtämään kipuasi ja hallitsemaan tunteitasi, henkilökohtaista kirjaani, neuvoja kivun hallintaan sosiaalisissa verkostoissani ja kokemuksia potilailta, joita olen auttanut ja jotka ovat vihdoin voineet kroonisesta kipustaan.

OTA YHTEYTTÄ MINUUN

InstagramLinkedin

Suositukset

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (5)

Rosa

Barcelona

Laajalle levinnyt krooninen kipu vuosia. Hänen emotionaalisen tilansa oli jo saavuttamassa rajan, ja hän oli pudonnut masennukseen. Ohjelman suorittamisen jälkeen hänen näkemyksensä kivusta on muuttunut ja hänen aktiivisuus on muuttunut.
Hän ei enää pelkää liikkua, ja on saanut todellista tietoa siitä, mitä kipu on ja kuinka se korjataan.

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (6)

Noelia

Málaga

Hänellä diagnosoitiin fibromyalgia, hänellä oli kroonista kipua kehon eri alueilla, kuten päässä, niskassa, hartioissa tai lonkassa. Hänellä oli useita niin voimakkaita kipujaksoja, että ne pakottivat hänet päivystykseen, ja heidän tarjoamansa vaihtoehdot olivat vain lääkitystä. Nyt hän elää elämää, joka on täynnä terveyttä, urheilua ja tunteiden hallintaa.

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (7)

Eva

Madrid

Krooninen neuropaattinen olkapään ja lapaluun kipu, joka oli säteillyt hänen käsivarteensa yli 40 vuotta eikä antanut hänen nukkua, hän oli kokeillut lukemattomia ammattilaisia, mutta hän ei voinut olla päivääkään ilman kipua. He sanoivat hänelle, ettei hän saa lihoa, nyt hänen kipunsa on lähes kokonaan poissa, hän nauttii salilla käymisestä, nostamisesta ilman kipua ja elämästä nauttimisesta.

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (8)

Clara

Madrid

Lähes 10 vuoden etsinnän jälkeen hänellä diagnosoitiin fibromyalgia, hänellä oli kipua koko kehossaan; kuten polttaminen jalkaa pitkin ja kova selkäkipu, joka teki hänen elämästään jatkuvaa kärsimystä. Hän huomasi olevansa surullinen ja epätoivoinen, koska ei pystynyt elämään normaalia arkipäivää. Nyt hänen elämänsä on muuttunut; hän on oppinut tuntemaan itsensä, hallitsemaan tunteitaan ja vihdoin unohtanut arjen kivun.

Lisää potilaiden arvosteluja

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (9)

Marian Nunez Gonzalez

5/5

Täysin suositeltavaa, Alfonso on loistava ammattilainen ja korkeasti koulutettu. Sen lisäksi, että olet kirjoittanut upean kirjan...

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (10)

Philip Osorio Salgado

5/5

Jouduin käymään useita fysioterapiaa ennen kuin löysin Alfonson, jonka kanssa pystyin toipumaan 100 % vammastani...

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (11)

alvaro alcazar

5/5

Loistava ammattilainen ja ennen kaikkea uskomaton palvelu! Ensimmäisestä istunnosta lähtien, missä hän yrittää tavata sinut…

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (12)

Anselmo Gutierrezin kappeli

5/5

Erittäin ammattimainen, suosittelen häntä kaikille. Minulla on ollut erittäin voimakkaita kontraktuureja niskassa ja rinnassa ja…

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (13)

laura rodriguez muñoz

5/5

100% suositeltava, erittäin tarkkaavainen, kohtelias ja ammattimainen, heti kun sinulla on ongelma, hän tulee ratkaisemaan sen...

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (14)

Javier Garcia

5/5

Kroonisen kivun tai fibromyalgian vertailukohtana sen saavuttamat tulokset ovat uskomattomia…

OTA YHTEYTTÄ MINUUN

Mitä odotat?

Koska muuten…Toinen vaihtoehto on jatkaa saman asian tekemistä ja saada samat tulokset.Voit jatkaa rahan käyttämistä soluttautumiin, voiteisiin ja muihin laastareihin, jotka vain pysäyttävät oireesi... tai sinun on lopetettava tekemästä sitä, mistä todella pidät, mikä tekee elämästäsi kurjaa sinulle, kumppanillesi, perheellesi ja kaikille muille. alistuessasi ajattelemaan, että olet sellainen ja että kipusi ja vammat ovat aina kanssasi, koska kuten hyvin tiedät,elämä kroonisen kivun kanssaJa siihen liittyvä kipu...se ei ole onnellista elämää.

OTA YHTEYTTÄ MINUUN

Napsauta tätä varataksesi ajan tai WhatsApp minulle, niin kerron kuinka aloitimme.

sinDolor.es – Kroonisen kivun hoito (15)

Mikä tulee olemaan muodonmuutos?

tulet olemastahenkilö, joka elää päivät motivoimattomana, piilottaa tuskasi ja näyttää ihmisille hyviä kasvoja, koska he eivät ymmärrä, miltä sinusta tuntuu tai koska et halua heidän tuomitsevan sinua...ollavahva, kivusta vapaa, itsestään varma henkilö, joka ei voi peittää onnenkasvojaan.

tulet olemastamasentunut henkilö, joka on riippuvainen pillereistä päivittäin, ilman rohkaisua tai toivoa...ollapositiivinen, onnellinen ihminen, joka hallitsee omaa elämäänsä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 20/06/2023

Views: 5299

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.