Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (2023)

  Ruoka + juoma

 • Tehtävässä pelastaa Woodstockin ainoa muslimien omistama ruokapaikka
 • NÄHTY: The Wild Honey Pie's Pizza Party Liz Cooperin kanssa
 • Finn's ravintola Troyssa avataan myöhemmin tällä viikolla
 • Arvostelu: Clifton Parkin Painted Lemonin kokin suudelma
 • Jäätelön logiikka: Stewart sijoittaa laatikot maun, ei aakkosten mukaan
 • Tapaa Breaking Badin faneja Heisenburgers Food Truckin takana
 • Thruway tarjoaa Chick-fil-A-ruokaa, mutta ei sunnuntaina
 • Ravintolatilaa saatavilla: Vuokrattavissa noutoruoka Cohoesissa
 • Keitä vettä koskeva neuvonta on edelleen voimassa Colonian kaupungissa
 • Pääkaupunkiseudun parhaat ulkoravintolat

Ruoka + juoma

Joulukuun 2021 horjuvan alun jälkeen Green Island -ravintola on ottanut harppauksensa

Susie Davidson Powell

Tämä on karuselli. Käytä Seuraava- ja Edellinen-painikkeita navigoidaksesi

14

Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (12)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (13)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (14)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (15)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (16)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (17)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (18)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (19)
Sea Smoke Waterfront Grill kasvaa kunnianhimoiseksi, sijainniksi (20)

Ricottaleipä saapuu yksin lautaselle. Ciabatta-boule on leikattu osiin, joita arvostamme erilleen kuin ennustava paperikukka; Valkosipuli ricotta sisällä piippua muistuttaa siistiä keskiviiva kuorrute kakun. Se on upotettu valkosipuli-parmesaanivoissa, kierretty seesaminsiemenissä ja lämmitetty uunissa erityisen rapeaksi kuoreksi. Niin vaatimaton kuin leipä onkin, se on eeppistä ja voi helposti suistaa aterian.

Ravintolalle, joka ei ole saanut ilmaista leipää eikä ollut ruokalistalla joulukuun 2021 avajaisten jälkeen, 9 dollarin alkupala tuntuu mereltävaihtaa Green Islandin Sea Smoke Waterfront Grillissä. Luova muutos on ilmeinen, ja se on hajallaan kevään ruokalistalla pääkokki CodyNguyenin muokkauksilla, jotka saavat vaikutteita hänen vietnamilaisperinnöstään ja maailmanlaajuisemmista vakuutteluista. Viime kauden ahi-tonnikalatartarissa oli upea madras curry aioli, retiisi ja ruohosipuli; se on nyt suolaisempaa, päälle ponzu-soijakastiketta ja siististi muotoiltua overedamame-sosetta wakamella ja rapealla salottisipulilla. Jopa joukko grillattuja ostereita riffaa ostereita Rockefellerillä, mutta käytä japanilaista motoyakivalmistetta, jonka pohjassa on miso majoneesia ja pankoa kuorena. Muualla tunisialainen harissahunaja koristaa porsaan vatsa-alkupalaa, ja za'atar-mauste tuo hienovaraisen Lähi-idän käänteen pääruoan lammastelineeseen.

Ravintola-arvostelu

Sea Smoke Waterfront Grill

Osoite: 10 Starbuck Drive, Green Island
Tuntia: klo 16-21 Maanantaista torstaihin klo 16-22. Perjantai ja lauantai, sunnuntai suljettu. Happy hour: klo 16-18.
hinnat: Sovellukset, raakapatukat, keitot ja leivonnaiset, 9–24 dollaria; verkkovirta, 25–65 dollaria; jälkiruoat, 9–15 dollaria; cocktaileja, 14–15 dollaria.
Tiedot: 518-326-4164 jaseasmokegrill.com
Jne.: Paikan päällä oleva tontti. ADA-saatavilla.

Tuo 9 dollarin ricottaleipä saattaa olla vähintä, jonka kulutat täällä kaiken muun kanssa, maissi-simpukkajuustosta paistettuun calamariin, kaksinumeroisina, 20 dollarin rajaa kiertäviä alkupaloja ja 140 dollarin kaviaarisettiä, jossa on unssi osetra-kaviaaria, creme fraichea, tattaribliniä, sipulia, kaprista ja kananmunaa. Mutta Starbuck Island -kehityksessä oleva ravintola on jo täyttänyt aiemmat ennustukseni rantakohteesta, josta on vaikuttava näkymä Hudson-joelle ja hopeanväriselle Green Island Bridgelle, raakabaarille, jossa on kala- ja äyriäistorni, kuten Sea Smoken Albany-sisaruksella. 677 Prime, samoin kuin hummerirullat, 25 dollarin samppanjapalat ja omistettu osteri-shuckerbooted huoneen keskellä kuin talon DJ.

Toisen illallisen päätteeksi pääjohtajaQuang Tran saapui pöydän ääreen esittämään illallisteatterin äärimmäisen osan: flamboimalla kreppejä voissa ja tiputtamalla puristettujen appelsiinien mehut pannulle. Se on sellainen palvelu, joka tuo takaisin ilon fine diningiin, ja vaikka tämä ruokalaji on juuri poistunut kevään ruokalistalta, kannattaa tiedustella, sillä he yrittävät vastata pyyntöihin vähemmän kiireisinä iltoina.

Nopea kokkien kierto on usein punainen lippu, ja Sea Smoke Grill on kolmas alle 17 kuukaudessa, vaikka Nguyen onkin äskettäin juhlinut ensimmäistä vuottaan. Omistaja Jamie Ortizilla on täytynyt tunnistaa lahjakkuutta ja intoa nuoressa kokissa, joka liittyi JO Groupin ravintoloiden linjakokiksi 677 Primessa suoraan kulinaarisesta koulusta 21-vuotiaana. Tehtyään 677-vuotiaan kokin ja keittiömestarin työskentelyä Nguyen siirtyi väliaikaiseen johtoon Sea Smoke Grillissä, ennen kuin hänet nimitettiin 27-vuotiaana pääkokiksi.

Jos yhdistelmä valtameritaidetta, swagged kalastusköyttä ja erilaisia ​​riippuvalaisimia tyyleissä kristallinkirkkaasta keskiaikaiseen tuntuu edelleen hektiseltä suunnitteluvalintana, kaiken kaikkiaan modernit huonekalut ja virtaus tarjoavat kiillotettuja siirtymiä baarin himmeästä LED-hehkusta halaaviin juhliin. Keskitetty tekopuu ruokasalissa, jossa selkeät sisäänvedettävät ovet tarjoavat tappavat näkymät Troijan valoihin Hudsonin toisella puolella. Se on pehmeä tunnelma Stevie Wonderin, Al Greenin ja Anita Bakerin kanssa, joka sopii enimmäkseen aikuisille ihmisille, ja ei ole vaikea nähdä houkuttelevaa kohtuullista 22 dollarin Angus-lihahampurilaista, joka sisältää parmesanperunoita tai 25 dollarin metsäsieni tagliatellea Starbuck Islandin asukkaille. ja monet paljon pidemmällekin. Älä ymmärrä minua väärin: 7 unssin filee-mignon maksaa sinulle edelleen 65 dollaria – mutta ei pihviravintolan kolminkertaisia ​​lukuja – ja tarkoituksella hankitut ainesosat, kuten tuoreet merenelävät, jotka lennätetään yön yli kahdesti viikossa, maksavat välttämättömän markkinahinnan. Kauniisti ranskalainen kahden mastodonin kylkiluun kokoinen australialainen lammasteline (52 dollaria) on tukahdutettu täysjyväsinappikermaan, ja se lepää voimaisella kerroksellisella perunapavélla, joka kannattaa sinänsä huutaa keittiöön ja käydä päivällisellä.

Jos chileläinen meribassi withfregola (47 dollaria) on säilynyt muuttumattomana alusta lähtien, valtavat, pronssistetut sukeltajakampasimpukat (54 dollaria) ovat nyt kätkeytyneenä palsternakka-soseeseen, jossa on pariloitua purjoa ja ripaus makeutta granaattiomenamelassista. Vain ajeltu palsternakkalastu maistuu hieman palaneelta, ja parsakaali lammastelineellä on rapeaa liian korkeasta kuumuudesta.

Nguyenin herkkä arvostus kirkkaita kontrasteja kohtaan näkyy ei yhdessä vaan kahdessa crudo-lautasessa, ohueksi viipaloidussa hamachin keltapyrstössä, jossa on veriappelsiinia, herneenversoja ja limettivinegrettiä, sekä lumivalkoisten raakakampasimpukoiden kermaisuus, joka kantaa pois pikanttia aleppopippuria ja wasabi-vinaigrettiä. Yhdessä kurkku-, inkivääri- ja limettivaahto viilentävät Patriot-ostereita, kun taas keittiömestarin oma omena-aleppopippurimignonette on pirteä lisuke puristetuille ostereille.

Viinit laseilla säilyvät vaatimattomana valikoimana, mutta baarin valvojan ElaineRusson johtaman cocktailmenun yhteisremontin ansiosta löydät tyylikkäiksi aperitiiviksi uuden savuisen scotchin ja drambuie Sea Smoken tai vaahtoavan, piscopohjaisen Galatea’s Whisperin. Espress Yo Self ja karamelline merisuola espresso-martinit tekevät kelvollisia nestemäisiä jälkiruokia, mutta silti sinun pitäisi saada Candy Bar, nerokas vaikutelma ylisuuresta suklaapatukkasta, joka on täytetty suklaabronniella, karamelilla, sokerikakulla, toffeella ja muulla. Se on valtava – sitä parempi jakaa.

Lyhyesti sanottuna Sea Smoke Grill on löytänyt vauhtinsa. Tranin ja Nguyenin yhdistäminen on korvannut varhaiset jännittyneet ponnistelut rennommalla ja suoraan sanottuna onnistuneella energialla, jossa palvelu on virtaviivaista, pienet lautaset ovat hauskoja ja Ngyuen ja keittiön henkilökunta esiintyvät usein tarjoilijoina, jotka esittelevät lautasia. Johtohenkilökunnan sisäänkirjautumiset heijastavat ylellistä sävyä, mutta siellä on myös jotain vähemmän muodollista, mikä sopii rantaravintolaan. Tämä on edelleen paikka, jossa voi tuhlata tilaisuuden sattuessa, mutta kun patio on nyt virallisesti auki, kukapa ei tyytyisi hampurilaiseen veden äärellä tai ostereihin ja samppanjaan? Jos jaat muutaman kevyemmän lautasen raakapatukosta, älä säästä ricottaleipää.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated: 29/06/2023

Views: 5293

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.