Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (2023)

Koti»Blogi»Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla

kirjoittajatodellinen

Tämä viesti saattaa sisältää kumppanilinkkejä. Lue tiedonantokäytäntöni.

Siirry reseptiinSiirry videoonTulosta resepti

Hellävarainen, mehukasgrillattu pihviherkullisella havaijilaismausteisella suolahapolla, grillattu kiawe-puun päällä. Täydellinen resepti seuraavaan grilliruokaasi. Et tule pettymään.

Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (1)

Vain hieman hiiltyneet reunat, makupakattu kuorrutus ja ah niin mehukas keskiosa. Tarkoitan, mitä ei voi rakastaa pihvin grillaamisessa grillillä?

Hei kesä. Hei grillikausi. Hei lämpimät yöt, täydellinen ruoanlaittoon avotulella ulkona. Reseptit kutengrillattuja katkarapukabobeja,grillattuja porsaankyljyksiä, taigrillattuja teriyaki-kanakabobeja.

Kesä tai oikeastaan ​​milloin tahansa Havaijilla on täydellistä aikaa grillaamiseen. Ja et voi viettää grillauskautta ilman upeaa pūlehu-pihviä arsenaalissasi.

Mikä on pūlehu?

Lihavaon havaijin sana paistolle tai kypsennystä suoralla, voimakkaalla, säteilevällä lämmöllä. Täällä Havaijilla sitä käytetään usein kuvaamaan ruoanlaittoa BBQ-grillissä.

Erinomaisella pūlehu-pihvillä on muutamia salaisuuksia, joista yksi on maustettu hankaus. Tämä on makujen voimavara ja nostaa grillatun pihvisi uudelle tasolle.

Havaijilainen maustesuola hankaa ainekset

 • Havaiji suola. Tunnetaan myös nimellä pa'akai. Pa'a tarkoittaa karkaistua tai kiinteää ja kai tarkoittaa merta. Tämä on suurempi kivisuolalajike, ja sitä löytyy useimmista paikallisista Havaijin ruokakaupoista tai verkkokaupoista.
 • Tiesuola. Tämä on toisenlainen havaijilainen vuorisuola. Sillä on punertava väri ja maanläheinen maku. Se on puhdistamatonta merisuolaa, joka on sekoitettu vulkaaniseen saveen antamaan sille selkeän värin.
 • Valkosipulijauhe
 • Inkivääri jauhe
 • Pippuri
 • Sipulijauhe
Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (2)

Toinen tärkeä osa mahtavaa pūlehu-reseptiä on ruoan keittämiseen käytettävä puu. Havaijilla käytettyä puuta ovat mm.

 1. Pitää huoltatai mesquite on yksi suosituimmista grillaamiseen käytetyistä puulajeista. Kiawella täällä Havaijilla on hieman makeampi tuoksu kuin mantereella. Kiawe-puut ovat invasiivinen laji Havaijilla, ja niitä löytyy helposti useimmilta Havaijin saarilta. Ole varovainen, sillä ne ovat täynnä piikkejä.
 2. Guavaon toinen suosittu puu, joka antaa myös hienovaraisen puolimakean aromin.

Mikä pihvin pala sopii parhaiten grillaukseen?

Niitä on kourallinengrillaukseen sopivia naudanlihan paloja, mutta se riippuu mieltymyksistäsi. Käytän mielelläni ribeyeä, jossa on upea marmorointi, joka tekee lihasta mehukkaan ja täyteläisen maun, tai NY-nauhaa, joka on mureaa ja hieman laihampaa. Muita hienoja paloja ovat t-bone, sisäfilee ja ulkofilee.

Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (3)

Missä lämpötilassa pihvi grillataan?

Pihvit kypsennetään parhaiten grillissä, joka on lämmitetty 450-500 F. Korkea lämpö kypsentää ja karamellisoi lihan ulkopinnan luoden maun syvyyttä. Korkeammassa lämpötilassa kypsennys kypsentää lihan liian nopeasti ja usein kuivuu tai jopa palaa.

Pitäisikö pihvin antaa levätä ennen leikkaamista?

Pihvin kypsentäminen korkeammissa lämpötiloissa saa lihasten kuidut supistumaan. Kun annat pihvin levätä ennen leikkaamista, kuidut rentoutuvat, mehut valuvat takaisin lihaan ja pitävät lihan pehmeänä ja mehukkaana.

Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (4)

Onko ketopihvi laiha?

Liha ja siipikarja ovat usein keto-ruokavalion perusainesosia. Naudanpihvit sisältävät runsaasti proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita, joten ne sopivat hyvin keto-ruokavalioon.

Kuinka kauan grillaat pihvejä?

Pihvin grillausaika riippuu halutusta kypsyysasteesta sekä lihan paksuudesta. Tämä voi olla missä tahansa 8-15 minuuttia korkealla lämmöllä.

Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (5)

Mikä on keitetyn pūlehu-pihvin lämpötila?

TheUSDAehdottaa sisälämpötilaa 145 F tai keskitasoa. Kypsennä 125 F:ssa harvinainen, 135 F medium harvinainen, 150 F medium well ja 160F well done.

Mitä tarjoilla pihvin kanssa?

Kuten aina sanon, et voi mennä pieleen tahmealla, valkoisella riisillä. Toinen perusarvo täällä Havaijilla onmac salaatti. Myös grillatut kasvikset, maissi tai perunamuusi sopivat hyvin.

Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (6)

Kuinka säilyttää?

Kypsennetty naudanliha voidaan säilyttää ilmatiiviissä astiassa jäähdytettynä ja säilyttää jääkaapissa jopa 3-4 päivää.

Voitko pakastaa kypsennetyn pūlehu-pihvin?

Kypsennetyt naudanpihvipalat säilyvät pakastettuina ilmatiiviissä vetoketjulla suljetussa pussissa tai astiassa 6-12 kuukautta. Varmista, että saat mahdollisimman paljon ilmaa ulos. Tämä auttaa estämään pakastimen palamisen.

Muita hyviä naudanlihareseptejä

 • Grillatut teriyaki-burgerit
 • Paistinpihvi ja perunat
 • Liha kesäkuu
 • Naudanliha tomaatti
 • Naudanlihaa ja parsakaalia

Kuinka tehdä pūlehu-pihvi?

 1. Pihviä varten: Leikkaa ylimääräinen rasva pihvin reunasta. Tämä auttaa estämään grillin leimahduksia ja ylihiiltymistä. Taputtele pihvi kuivaksi. Voitele avokadoöljyllä
 2. Havaijilaiselle maustesuolalle: Lisää pieneen kulhoon havaijilaista suolaa, alaeasuolaa, valkosipulijauhetta, inkiväärijauhetta, pippuria ja sipulijauhetta. Sekoita, kunnes se on hyvin sekoittunut.
 3. Mausta pihvi reilusti havaijilaisella maustesuolalla. Aseta sivuun ja anna levätä 20-30 minuuttia ennen grillausta.
 4. Kuumenna puolet grillistä (jos käytät hiiltä/puuta, aseta puolet grillistä tai jos käytät polttimia vain ½ polttimista) korkeaksi, noin 500 F.
 5. Aseta pihvit suoraan liekin päälle ja paista 3-5 minuuttia. Käännä ja toista toisella puolella.
 6. Siirrä pihvi grillin vaalealle puolelle, sulje kansi ja kypsennä haluttuun kypsyyslämpötilaan. Harvinaisille 120F, keskiharvinaisille 130F, keskikokoisille 135F, keskikokoisille 140F ja hyvin tehtyille 150F.
 7. Ota pihvit grillistä ja laita ne leikkuulaudalle. Telttakaa foliolla ja anna levätä 5 minuuttia ennen viipalointia. NAUTTIA!

Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (7)

Grillattu pihvi

Todellinen Lum

Pehmeä, mehukas pūlehu-pihvi, jossa on herkullista havaijilaista suolaa, grillattu kiawe-puun päällä. Täydellinen resepti seuraavaan grilliruokaasi. Et tule pettymään.

5alkaen3ääniä

Tulosta reseptiPin Resepti

Valmisteluaika20 min

Kokkaus aika10 min

Kokonaisaika30 min

KurssiIllallinen

KeittiöPaikallinen

Annokset4 annokset

Kalorit399 kcal

Ainesosat

Pihviä varten

 • 2 pihvit luuton ribeye
 • Avokado öljy

Havaijilaiselle maustesuolalle

 • 3 ruokalusikallista Havaiji suola
 • 1 ruokalusikallinen 'alaea suolaa
 • 1/2 teelusikallinen valkosipulijauhe
 • 1/2 teelusikallinen inkiväärijauhetta
 • 1/2 teelusikallinen pippuri
 • 1/2 teelusikallinen sipulijauhe

Ohjeet

 • Pihviä varten: Leikkaa ylimääräinen rasva pihvin reunasta. Tämä auttaa estämään grillin leimahduksia ja ylihiiltymistä. Taputtele pihvi kuivaksi. Voitele avokadoöljyllä

 • Havaijilainen maustesuola: Lisää pieneen kulhoon havaijilaista suolaa, alaeasuolaa, valkosipulijauhetta, inkiväärijauhetta, pippuria ja sipulijauhetta. Sekoita, kunnes se on hyvin sekoittunut.

 • Mausta pihvi reilusti noin 2 teelusikalla havaijilaista maustesuolaa. Aseta sivuun ja anna levätä 20-30 minuuttia ennen grillausta.

 • Kuumenna puolet grillistä (jos käytät hiiltä/puuta, aseta puolet grillistä tai jos käytät polttimia vain ½ polttimista) korkeaksi, noin 500 F.

 • Aseta pihvit suoraan liekin päälle ja paista 3-5 minuuttia. Käännä ja toista toisella puolella.

 • Siirrä pihvi grillin vaalealle puolelle, sulje kansi ja kypsennä haluttuun kypsyyslämpötilaan. Harvinaisille 120F, keskiharvinaisille 130F, keskikokoisille 135F, keskikokoisille 140F ja hyvin tehtyille 150F.

 • Ota pihvit grillistä ja laita ne leikkuulaudalle. Telttakaa foliolla ja anna levätä 5 minuuttia ennen viipalointia. NAUTTIA!

Huomautuksia

*FDA suosittelee naudanlihan turvalliseksi sisälämpötilaksi 145 F.

*Muut grillaukseen sopivat pihvit: NY-nauha, filet mingon, T-bone, porterhous, hamepihvi, ulkofilee.

Ravitsemus

Tarjoilu:1gKalorit:399kcalHiilihydraatit:1gProteiini:34gRasva:28gTyydyttynyt rasva:10gMonityydyttymättömät rasvat:14gKolesteroli:124mgNatrium:6415mg

avainsanaBBQ, grillipihvi, grillaus, grillausreseptit, havaijilainen maustesuola, havaijilainen pihvi, säilytys relle, pulehu-pihvi, maustettu pihvi, kesägrillaus

Teitkö tämän reseptin?Jaa kuva ja merkitse @keeping.it.relle Instagramiin, jotta näen kaikki herkulliset luomuksesi jaKerro minullemillainen se oli!

© Relle Lum sen säilyttämisestä Relle. Älä kopioi ja liitä tai ota kuvakaappauksia verkossa tai sosiaalisessa mediassa. Olisin iloinen, jos jakaisit sen sijaan linkin kuvan kanssa. Mahalo!


Tekijä:todellinen15. heinäkuuta 2021

Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (8)

Tietoja Rellestä

Aloha, nimeni on Relle ja tervetuloa pieneen kotiini Internetissä, jossa haluan jakaa kaikki suosikkini havaijilaiset reseptit (ja myös paikalliset).

Olen vaimo, kahden lapsen äiti ja sairaanhoitaja täällä kauniissa Havaijin osavaltiossa. Olen syntynyt ja kasvanut Havaijilla ja olen syntyperäinen havaijilainen. Vapaa-ajallani rakastan ruoanlaittoa ja leipomista, ja olen koonnut tänne monia suosikkireseptejäni, joista voit nauttia.

Lisää tämän kirjoittajan viestejä.

5 ajatusta aiheesta "Pūlehu Steak with Hawaiian Mausting Salt Rub"

 1. Kiitos paljon tämän upean reseptin jakamisesta! Tätä tulee varmasti uudestaan! Se on todella helppo tehdä ja maistui niin herkulliselta! Erittäin suositeltavaa!

  Vastaa

  • Aloha Allyssa. Kiitos paljon jakamisesta. Niin iloinen kuullessani. Kiitos käynnistä. Hyvää päivän jatkoa.

   Vastaa

 2. Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (9)
  Rakasta tätä! Nam!

  Vastaa

 3. Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (10)
  Se oli niin mehukas ja täydellinen pasta seuraavana päivänä!

  Vastaa

 4. Pūlehu pihvi havaijilaisella maustesuolalla (11)
  Tämä maistuu fantastiselta!

  Vastaa

Jätä kommentti

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated: 27/06/2023

Views: 5537

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.