Precision Plus Protein™ esivärjätyt standardit, proteiinimerkit, Bio-Rad (2023)

käyttöehdot

Kiitos vierailustasi sivustollamme. Nämä käyttöehdot koskevat VWR:n ("Yhtiö") ylläpitämiä Yhdysvaltojen, Kanadan ja Puerto Ricon verkkosivustoja ("yhteisesti Web-sivusto"). Jos käytät Web-sivustoa Yhdysvaltojen, Kanadan tai Puerto Ricon ulkopuolelta, katso sovellettavat ehdot ja ehdot asianmukaiselta kansainväliseltä verkkosivustolta, joka on saatavilla osoitteessa www.vwr.com. Kaikkia Web-sivuston käyttäjiä koskevat seuraavat verkkosivuston käyttöehdot (nämä "Käyttöehdot"). Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin avaat tai käytät jotakin verkkosivuston osaa.Avaamalla tai käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt, että olet lukenut, ymmärtänyt ja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja, sellaisina kuin ne ovat ajoittain muutettuina, sekä yrityksen tietosuojakäytännön, joka on täten sisällytetty näihin ehtoihin. Käyttää.Jos et halua hyväksyä näitä käyttöehtoja, älä käytä tai käytä mitään verkkosivuston osaa.

Yritys voi tarkistaa ja päivittää näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta julkaisemalla muutetut ehdot verkkosivustolla. Web-sivuston jatkuva käyttö tarkoittaa, että hyväksyt tarkistetut käyttöehdot. Jos olet eri mieltä käyttöehdoista (joita on ajoittain muutettu) tai olet tyytymätön Web-sivustoon, ainoa ja ainoa keinosi on lopettaa Web-sivuston käyttö.

Sivuston käyttö

Tämän Web-sivuston sisältämät tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Vaikka tietojen uskotaan oikeiksi julkaisuhetkellä, sinun tulee tehdä oma arviosi niiden sopivuudesta omaan käyttöön. Kaikki tällä verkkosivustolla kuvatut tuotteet tai palvelut eivät ole saatavilla kaikilla lainkäyttöalueilla tai kaikille potentiaalisille asiakkaille, eikä mitään tässä ole tarkoitettu tarjoukseksi tai kehotukseksi millään lainkäyttöalueella tai potentiaaliselle asiakkaalle, jos tällainen tarjous tai myynti ei ole pätevä.

Tuotteiden ja palveluiden ostaminen

Nämä käyttöehdot koskevat vain verkkosivuston käyttöä. Huomaa, että palveluun, tuotemyyntiin, kampanjoihin ja muihin vastaaviin toimintoihin liittyvät ehdot löytyvät osoitteesta https://us.vwr.com/store/content/externalContentPage.jsp?path=/en_US/about_vwr_terms_and_conditions.jsp , ja nämä ehdot säätelevät kaikki tuotteiden tai palveluiden ostot Yhtiöltä.

Interaktiiviset ominaisuudet

Verkkosivusto voi sisältää ilmoitustaulupalveluita, chat-alueita, uutisryhmiä, foorumeita, yhteisöjä, henkilökohtaisia ​​verkkosivuja, kalentereita ja/tai muita viesti- tai viestintäpalveluita, jotka on suunniteltu mahdollistamaan kommunikointi suuren yleisön tai ryhmän kanssa (yhteisesti , "Yhteisön ominaisuus"). Suostut käyttämään yhteisöominaisuutta vain sellaisten viestien ja materiaalien lähettämiseen, lähettämiseen ja vastaanottamiseen, jotka ovat asianmukaisia ​​ja liittyvät kyseiseen yhteisöominaisuuteen. Suostut käyttämään Web-sivustoa vain laillisiin tarkoituksiin.

V. Suostut erityisesti olemaan tekemättä mitään seuraavista käyttäessäsi yhteisöominaisuutta:

1. Herjaa, pahoinpitele, ahdistele, vainoa, uhkaa tai muuten loukkaa muiden laillisia oikeuksia (kuten oikeuksia yksityisyyteen ja julkisuuteen).
2. Julkaise, julkaise, lataa, jaa tai levitä mitä tahansa sopimatonta, hävytöntä, kunniaa loukkaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, sopimatonta tai laitonta aihetta, nimeä, materiaalia tai tietoa.
3. Lataa tiedostoja, jotka sisältävät ohjelmistoja tai muuta materiaalia, joka on suojattu immateriaalioikeuksilla (tai julkisuuden yksityisyyden oikeuksilla), ellet omista tai hallitse oikeuksia niihin tai olet saanut kaikkia tarvittavia suostumuksia.
4. Lataa tiedostoja, jotka sisältävät viruksia, vioittuneita tiedostoja tai muita vastaavia ohjelmistoja tai ohjelmia, jotka voivat vahingoittaa toisen tietokoneen toimintaa.
5. siepata tai yrittää siepata sähköpostiviestejä, joita ei ole tarkoitettu sinulle.
6. Mainosta tai tarjoudu myymään tai ostamaan mitä tahansa tavaroita tai palveluita mihin tahansa liiketoiminnalliseen tarkoitukseen, ellei yhteisön ominaisuus erityisesti salli tällaisia ​​viestejä.
7. Suorita tai välitä tutkimuksia, kilpailuja, pyramidipelejä tai ketjukirjeitä.
8. Lataa mikä tahansa yhteisön ominaisuuden toisen käyttäjän lähettämä tiedosto, jonka tiedät tai jonka sinun pitäisi kohtuudella tietää, ettei niitä voida laillisesti levittää sellaisella tavalla tai joita sinulla on sopimusvelvoitteena pitää luottamuksellisina (huolimatta sen saatavuudesta verkkosivustolla).
9. Väärennä tai poista ladattavassa tiedostossa olevia tekijän mainintoja, oikeudellisia tai muita asianmukaisia ​​huomautuksia tai ohjelmiston tai muun materiaalin alkuperän tai lähteen omistusoikeuksia.
10. Antaa harhaanjohtavia tietoja yhteydestä mihin tahansa henkilöön tai organisaatioon.
11. Osallistua mihin tahansa muuhun toimintaan, joka rajoittaa tai estää ketään käyttämästä Web-sivustoa tai joka voi, kuten Yhtiö on määrittänyt, vahingoittaa yritystä tai verkkosivuston käyttäjiä tai saattaa heidät vastuuseen.
12. Rikkoa mitä tahansa sovellettavia lakeja tai määräyksiä tai riko toimintasääntöjä tai muita ohjeita, joita voidaan soveltaa mihin tahansa tiettyyn yhteisön ominaisuuteen .
13. Kerää tai muuten kerää tietoja muista, mukaan lukien sähköpostiosoitteet, ilman heidän suostumustaan.

B. Ymmärrät ja tunnustat, että olet vastuussa lähettämästäsi sisällöstä, sinä, ei yritys, olette täysi vastuu tällaisesta sisällöstä, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus ja asianmukaisuus. Jos kirjoitat työnantajasi tai muun tahon nimissä tai puolesta, edustat ja takaat, että sinulla on oikeus tehdä niin. Lataamalla tai muutoin siirtämällä materiaalia mille tahansa Web-sivuston alueelle, takaat, että materiaali on sinun omaasi tai julkista tai muuten vapaata omistusoikeudesta tai muista rajoituksista ja että sinulla on oikeus lähettää se verkkosivustolle. Lisäksi lataamalla tai muutoin lähettämällä materiaalia mille tahansa Web-sivuston alueelle annat yritykselle peruuttamattoman, rojaltivapaan maailmanlaajuisen oikeuden julkaista, jäljentää, käyttää, mukauttaa, muokata ja/tai muokata tällaista materiaalia millään tavalla, kaikki nyt tunnetut tai myöhemmin löydetyt tiedotusvälineet, maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Internet ja World Wide Web, mainontaan, kaupallisiin, kaupallisiin ja myynninedistämistarkoituksiin ilman lisärajoituksia tai korvauksia, ellei se ole laissa kiellettyä, ja ilman ennakkoilmoitusta, tarkistusta tai hyväksyntää.

C. Yritys varaa oikeuden, mutta ei ota mitään vastuuta, (1) poistaa Web-sivustolle lähetetyn materiaalin, jonka Yhtiö oman harkintansa mukaan katsoo olevan ristiriidassa edellä mainittujen sitoumusten kanssa tai muuten jostain syystä sopimatonta; ja (2) lopettaa minkä tahansa käyttäjän pääsyn koko Web-sivustoon tai sen osaan. Yritys ei kuitenkaan voi tarkistaa kaikkea materiaalia ennen sen julkaisemista verkkosivustolla eikä varmistaa sopimattoman materiaalin nopeaa poistamista sen jälkeen, kun se on lähetetty. Näin ollen Yhtiö ei ota vastuuta mistään toimista tai toimimatta jättämisestä, joka koskee kolmansien osapuolten lähettämiä viestejä, viestintää tai sisältöä. Yritys varaa oikeuden ryhtyä kaikkiin tarpeellisiksi katsomiinsa toimiin tämän Web-sivuston käyttäjien ja yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi; Yhtiöllä ei kuitenkaan ole vastuuta tai vastuuta kenellekään tässä kappaleessa kuvattujen toimintojen suorittamisesta tai suorittamatta jättämisestä.

D. Jos et noudata kohdan (A) tai (B) määräyksiä, se voi johtaa verkkosivuston käyttöoikeutesi lopettamiseen ja saattaa altistaa sinut siviili- ja/tai rikosoikeudelliselle vastuulle.

Erityinen huomautus yhteisön ominaisuuden sisällöstä

Kaikki sisältö ja/tai mielipiteet, jotka on ladattu, ilmaistu tai lähetetty minkä tahansa yhteisön ominaisuuden tai minkä tahansa muun verkkosivuston julkisesti saatavilla olevan osion kautta (mukaan lukien salasanalla suojatut alueet), sekä kaikki artikkelit ja vastaukset kysymyksiin, lukuun ottamatta yrityksen nimenomaisesti hyväksymää sisältöä , ovat yksinomaan ne lähettävän henkilön tai yhteisön mielipiteitä ja vastuuta, eivätkä ne välttämättä kuvasta Yhtiön mielipiteitä. Esimerkiksi, mikään suositeltu tai ehdotettu Yhtiön tarjoamien tuotteiden tai palveluiden käyttö, joka julkaistaan ​​yhteisötoiminnon kautta, ei ole merkki yrityksen hyväksynnästä tai suosituksesta. Jos päätät noudattaa tällaista suositusta, teet sen omalla vastuullasi.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoille

Verkkosivusto voi sisältää linkkejä muille Internetin verkkosivustoille. Yritys ei ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen verkkosivustojen sisällöstä, tuotteista, palveluista tai käytännöistä, mukaan lukien rajoituksetta sivustot, jotka on linkitetty Web-sivustoon tai niistä peräisin olevista sivustoista, Web-sivuston sisällä kehystetyt sivustot tai kolmannen osapuolen mainoksia, eikä esitä väitteitä niiden suhteen. laatua, sisältöä tai tarkkuutta. Linkkien esiintyminen Web-sivustolta millekään kolmannen osapuolen verkkosivustolle ei tarkoita, että hyväksyisimme, suosittelemme tai suosittelemme kyseistä verkkosivustoa. Kiellämme kaikki nimenomaiset tai epäsuorat takuut minkä tahansa kolmannen osapuolen verkkosivuston sisällön tarkkuudesta, laillisuudesta, luotettavuudesta tai pätevyydestä. Kolmannen osapuolen verkkosivustojen käyttö on omalla vastuullasi ja tällaisten verkkosivustojen käyttöehtojen alainen.

Sisällön omistusoikeudet

Ymmärrät ja hyväksyt, että koko Web-sivuston sisältö (mukaan lukien kaikki tiedot, tiedot, ohjelmistot, grafiikat, tekstit, kuvat, logot ja/tai muu materiaali) ja niiden suunnittelu, valinta, kerääminen, järjestely ja kokoaminen ovat omaisuutta. yritykselle ja niitä suojaavat Yhdysvaltojen ja kansainväliset immateriaalioikeuslait. Sinulla on lupa käyttää Web-sivuston sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöön tai laillisiin liiketoimintatarkoituksiin. Et saa kopioida, muokata, luoda johdannaisteoksia, julkisesti näyttää tai esittää, julkaista uudelleen, tallentaa, lähettää, levittää, poistaa, poistaa, täydentää, lisätä, osallistua siirtoon, lisensoida tai myydä mitään Webissä olevaa materiaalia. Sivusto ilman Yrityksen etukäteen antamaa kirjallista lupaa, paitsi (a) tallentaa kopioita sellaisista materiaaleista väliaikaisesti RAM-muistiin, (b) tallentaa tiedostoja, jotka Web-selaimesi automaattisesti tallentaa välimuistiin näytön parantamista varten, ja (c) tulostaa kohtuullisen Web-sivuston sivujen lukumäärä; edellyttäen, että et muuta tai poista tällaisiin materiaaleihin sisältyviä tekijänoikeus- tai muita omistusoikeuksia koskevia huomautuksia. Sivuston minkään tiedon tai materiaalin otsikkoa tai immateriaalioikeuksia ei siirretä sinulle, vaan ne säilyvät yrityksellä tai tällaisen sisällön asianomaisella omistajalla.

Tavaramerkit

Yrityksen nimi ja logo sekä kaikki niihin liittyvät nimet, logot, tuote- ja palvelunimet, jotka esiintyvät Web-sivustolla, ovat Yrityksen ja/tai soveltuvien kolmansien osapuolien tavaramerkkejä. Niitä ei saa käyttää tai esittää uudelleen ilman Yhtiön etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Vastuuvapauslauseke

Yritys ei ota mitään vastuuta materiaaleista, tiedoista ja mielipiteistä, jotka on tarjottu verkkosivustolla tai saatavilla sen kautta ("Sivuston sisältö"). Sivuston sisältöön luottaminen on täysin omalla vastuullasi. Yritys ei ole vastuussa vahingoista tai vahingoista, jotka johtuvat minkä tahansa Sivuston sisällön käytöstä.
VERKKOSIVUSTO, SIVUSTON SISÄLTÖ SEKÄ VERKKOSIVUSTOLLA TARJOTTEET TAI SIVULLA SAATAVILLA OLEVAT TUOTTEET JA PALVELUT TARJOTAAN "SELLAISENAAN" JA "SAATAVILLA" PERUSTEELLA KAIKKI VIHEIKÖIN. YHTIÖ TAI MITÄÄN YRITYKSIIN LIITTYVÄ HENKILÖ EI ANNA MITÄÄN TAKUITA TAI ESITYSTÄ VERKKOSIVUSTON LAATUA, TARKKUUTTA TAI SAATAVUUTTA KOSKEVAT KOHTA. ERITYISESTI, MUTTA RAJOITTAMATTA EDELLÄ MUTTA YHTIÖ TAI KUKAAN YHTIÖN MUKAAN YHTEYTTÄVÄT EIVÄT TAKAA TAI VASTAA, ETTÄ VERKKOSIVUSTO, SIVUSTON SISÄLTÖ TAI VERKKOSIVUSTON TAI KAUTTA TARJOTAVAT PALVELUT TAI VERKKOSIVUSTOLLA TAI RAJOITTAMAAN E-RRCCEURABURTERP, WORBEE REE FREEBRUTERP, TED; ETTÄ VIRHEET KORJAATTAAN; ETTÄ VERKKOSIVUSTO TAI PALVELIN, JOKA TEKEE SEN KÄYTETTÄVISSÄ, OLE VIRUSISTA TAI MUISTA HAITALLISISTA OSISTA; TAI SITTÄ, ETTÄ VERKKOSIVUSTO MUUTOIN TAATTAA TARPEISI TAI ODOTUKSESI. YRITYS KIISTÄÄ KAIKKI TAKUUT, NIMENOMAISET TAI OLULUETTA, MUKAAN lukien KAIKKI TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAMATTA.
YHTIÖ TAI SEN LISENSSINANTAJAT TAI SOVELTAJAT EIVÄT OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISSÄÄN LAINSÄÄDÄNTÖJEN MUKAISESTI VAHINGOISTA, JOTKA JOKAVAT TAI SIIHEN KÄYTÖSTÄ TAI SIVUSTOJEN KÄYTTÖKYKYMÄTTÖMÄSTÄ. VERKKOSIVUSTOLLA TAI LINKITETTYJEN SIVUSTOJEN KAUTTA TARJOTTEET PALVELUT, MUKAANLUUN KAIKKI SUORAT, EPÄSUORAT, SATUNNAISET, ERITYISET, VÄLILLISET TAI RANGAISTUKSET VAHINGOT, MUKAAN LUKIEN MUKAAN MUKAAN RAJOITTAMATTA, HENKILÖVAHINGOT, VAHINGOT TAI RAHOITUKSET PALVELU, VIRUKSET, TIEDOSTOJEN TAI SÄHKÖISEN VIESTINNÄN POISTAMINEN TAI VIRHEET, PYSYMÄT TAI MUUT EPÄTARKKUUDET VERKKOSIVUSTON TAI SIVUN SISÄLLÖSSÄ TAI PALVELUISSA, OLIKO YHTIÖN TAI MYÖNTÄMÄTTÖMÄÄ NY TÄLLAISET VAHINGOT, ELLEI SOVELLETTAVA LAKI KIELLETÄÄ.

Korvaus

Suostut korvaamaan ja pitämään yhtiön ja sen virkailijoiden, johtajien, agenttien, työntekijöiden ja muiden verkkosivustolla mukana olevien vahingonkorvauksen kaikista veloista, kuluista, vahingoista ja kuluista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka johtuvat mistä tahansa. näiden käyttöehtojen rikkominen, verkkosivuston tai verkkosivustolta tai sen kautta hankittujen tuotteiden, palvelujen tai tietojen käyttö, yhteytesi verkkosivustoon, sivustolle minkä tahansa yhteisön kautta lähettämäsi sisältö Ominaisuus tai rikoksesi jonkun toisen oikeuksia.

Sovellettava laki; Kansainvälinen käyttö

Näihin ehtoihin sovelletaan Pennsylvanian osavaltion lakeja ja niitä tulkitaan niiden mukaisesti ottamatta huomioon lainvalintaperiaatteita. Hyväksyt, että kaikki näistä käyttöehdoista johtuvat tai niihin liittyvät lailliset tai oikeudenmukaiset kanteet viedään yksinomaan Pennsylvaniassa sijaitseviin osavaltion tai liittovaltion tuomioistuimiin, ja hyväksyt täten tällaisten tuomioistuinten henkilökohtaisen lainkäyttövallan. tällaisten toimien riita-asian tarkoitus.
Nämä käyttöehdot koskevat käyttäjiä Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Puerto Ricossa. Jos käytät Web-sivustoa Yhdysvaltojen, Kanadan tai Puerto Ricon ulkopuolelta, katso sovellettavat ehdot ja ehdot asianmukaiselta kansainväliseltä verkkosivustolta, joka on saatavilla osoitteessa www.vwr.com. Jos päätät käyttää tätä Web-sivustoa määritettyjen lainkäyttöalueiden ulkopuolelta sen sijaan, että käytät saatavilla olevia kansainvälisiä sivustoja, hyväksyt nämä käyttöehdot ja että näitä ehtoja säännellään ja niitä tulkitaan Yhdysvaltojen ja osavaltion lakien mukaisesti. Pennsylvaniasta ja että emme takaa, että tämän Web-sivuston materiaalit tai palvelut ovat sopivia tai saatavilla käytettäväksi näillä muilla lainkäyttöalueilla. Joka tapauksessa kaikki käyttäjät ovat vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta.

Yleiset ehdot

Nämä käyttöehdot, sellaisina kuin niitä voidaan muuttaa ajoittain, muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme, jotka koskevat Web-sivuston käyttöä. Se, että emme käytä tai pane täytäntöön jotakin käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä. Jos toimivaltainen tuomioistuin toteaa jonkin käyttöehtojen ehdon pätemättömäksi, suostut kuitenkin siihen, että tuomioistuimen tulee pyrkiä toteuttamaan osapuolten aikeet sellaisina kuin ne ilmenevät säännöksessä ja muissa käyttöehdoissa. Käyttöehdot pysyvät täysin voimassa. Sinun ja Yrityksen välisen kaupankäynnin tai käyttäytymisen tai minkään kauppakäytännön ei katsota muuttavan näitä käyttöehtoja. Hyväksyt, että päinvastaisesta säädöksestä tai laista riippumatta kaikki vaatimukset tai kanteen syyt, jotka johtuvat Sivuston käytöstä tai käyttöehdoista tai liittyvät siihen, on esitettävä yhden (1) vuoden kuluessa tällaisesta vaatimuksesta tai syystä. toiminta syntyi tai estetään ikuisesti. Kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä, on varattu Yhtiölle ja yhtiölle. Voimme lopettaa pääsysi tai keskeyttää minkä tahansa käyttäjän pääsyn koko Sivustolle tai sen osiin ilman erillistä ilmoitusta kaikesta toiminnasta, jonka uskomme oman harkintamme mukaan olevan sovellettavien lakien vastaista tai haitallista toisen käyttäjän eduille. , kolmannen osapuolen tarjoaja, palveluntarjoaja tai me. Kaikki näitä käyttöehtoja koskevat tiedustelut tulee lähettää osoitteeseen solutions@vwr.com.

Tekijänoikeusvalitukset

Kunnioitamme muiden immateriaalioikeuksia ja pyydämme käyttäjiämme tekemään samoin. Jos uskot, että teoksesi on kopioitu ja että se on käytettävissä Sivustolla tavalla, joka loukkaa tekijänoikeuksia, voit ilmoittaa siitä meille toimittamalla tekijänoikeusagentillemme seuraavat tiedot:

  • tekijänoikeuden omistajan puolesta valtuutetun henkilön sähköinen tai fyysinen allekirjoitus;

  • kuvaus tekijänoikeudella suojatusta teoksesta, jota vaatimustasi on loukattu;

  • URL-osoitteen tai muun tietyn sivuston sijainnin tunnistaminen, jossa väittämäsi tekijänoikeuksia loukkaava materiaali sijaitsee;

  • osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi;

  • lausuntosi siitä, että uskot vilpittömästi, että kiistanalainen käyttö ei ole tekijänoikeuden omistajan, sen edustajan tai lain valtuuttamaa; ja

  • antamasi lausunto väärästä valasta rangaistuksena, että yllä olevat tiedot ilmoituksessasi ovat oikein ja että olet tekijänoikeuksien omistaja tai valtuutettu toimimaan tekijänoikeuksien omistajan puolesta.

Agenttimme, joka ilmoittaa sivustolla olevista tekijänoikeusloukkausvaatimuksista, on tavoitettavissa osoitteessa: solutions@vwr.com.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated: 2023/07/04

Views: 5625

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.