Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (2023)

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin

  • Reseptit
  • Naudanlihaa
  • Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin
  • kirjoittajaDavid Gafford
  • 25. toukokuuta 2023
  • Naudanlihaa,Reseptit
  • 0

Mikä prosenttiosuus naudanlihaa on paras hampurilaisen mehukkuus maksimaaliseen? Kuinka kuuma paistinpannun tulee olla parhaan paiston saavuttamiseksi? Kuinka kauan ennen kääntämistä varmistaakseni, että saan parhaan kuoren?

Mikä on paras pulla, onko olemassa vain 1 oikea juusto, kylmä naudanliha vs. huoneenlämpöinen? Mietitään ja testataan parasta tapaa valmistaa hampurilainen.

Napsauta siirtyäksesi suoraan Perfect Smash Burger -tarkistuslistallemme!

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (1)

Tämän päivän videon aihe syntyi yli 60 vuotta sitten Kentuckyssa, kun paputölkki murskattiinhampurilainentasaiselle pinnalle saadaksesi maksimaalisen maun. Siitä päivästä lähtien lukemattomat ruokapaikat ovat laittaneet oman versionsa hampurilaisesta ruokalistalleen, mutta murskatun hampurilaisen yhteydessä on tarkoin varjeltuja salaisuuksia, joista kukaan ei puhu.

Aiomme vastata polttaviin kysymyksiisi murskattua hampurilaista, joten sukeltakaamme sisään.

Mikä on ASmash Burger?

Niille teistä, jotka liittyvät meihin, jotka eivät ole perehtyneet hampurilaiseen, siltä se kuulostaa.

Naudanpihvi asetetaan grilliin pyöreän pallon muodossaliha, ja se murskataan litteää pintaa vasten jollain tasaisella, kuten kattilan kannella tai metallitölkillä tai lastalla.

Se ei ole paksu hampurilaispihvi, mutta sitä kypsennetään, kunnes se muuttuu rapeaksi pohjalle, ja sitten lisätään juustoa, ja... no, ne ovat herkullisia. Muuttujat siitä, mikä tekee upeasta hampurilaista.

Mikä on parasNaudanlihan suhde rasvaan?

Niinpä päätimme testata, tuottaako joku parempia hampurilaisia ​​kuin muut.

Poimimme 3 eri kiloa jauhettua naudanlihaa, jotka löysimme paikallisesta supermarketista. Suurin rasvaprosentti oli 27 % rasvasta 73 % naudanlihaan. Seuraavaksi oli 20 % rasvaa 80 % naudanlihaan ja sitten 7 % rasvaa 93 % naudanlihaan.Tein 4 unssia pihvejä kustakin naudanlihatyypistä, sitten pallotin ne ja painoin ne parilalla.

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (2)

Kypsensimme jokaista pihveä 60 sekuntia nähdäksemme kuinka paljon rasvaa vapautui kypsennyksen aikana kunkin tyypin kohdalla.Tämän testin useiden ajojen aikana tulokset olivat erittäin mielenkiintoisia.

Kun suoritimme sen ensimmäisen kerran, käytimme 73/27 naudanlihaa 1 punnan esipakatusta putkesta, jonka haimme paikallisesta ruokakaupasta.Tämä aine vain nesteytti rasvaa kaikkialla.80/20 oli juuri jauhettu lihatiskiltä ja piti mehustaan ​​melko hyvin.93/7 naudanliha, jonka saimme myös valmiiksi pakatusta putkesta,ja se tuskin päästää kosteutta ulos kypsennyksen aikana.

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (3)

Mikä sai minut kuitenkin uteliaaksi,oli jos naudanlihaputkipakkausten välillä oli eroaja tuorejauhe lihatiskiltä.

Teimme testin uudelleen, kaikki tuore jauheliha lihatiskiltä, ​​ja tulokset olivat melko erilaisia.73/27 naudanliha ei näyttänyt vapauttavan yhtä paljon rasvaa keittämisen aikana.Se näytti hyvin samanlaiselta kuin seuraavaksi kypsennetty 80/20 naudanliha, ja ne näyttivät niin samanlaisilta, että halusimme punnita pihvit.

Lopuksi keitimme 90/10-pihvin, joka, kuten sen putki naudanlihavastine, päästää vähemmän kosteutta keittämisen aikana kuin muut testaamamme pihvit.

Kun ne kaikki oli kypsennetty, otimme esiin vaa'an mitataksemme kuinka paljon painoa menetti kypsennyksen aikana.

70/30 painoi 2,8 unssia 4 unssin aloituspisteestä, 80/20 painoi 3 unssia 4 unssista alaspäin ja 90/10 painoi 3,05 unssia, kun kaikki oli tehty.

Minulle 80/20 vastajauhettu naudanliha on tässä voittaja. Se piti enemmän kosteutta kuin 73/27 ja painoi vain 0,05 unssia vähemmän kuin paljon kalliimpi 93/7 naudanliha. 93 % naudanlihasta oli hieman kuivaa makutestissä ja 80 % oli todella makea paikka minulle.

Pitäisikö meidän pakataLöysä tai kiinteä?

Olen nähnyt murskatun hampurilaisen useissa iteraatioissa, että ihmiset puhuvat löyhästi pakatuista lihapullista vs. tiukasti pakatuista lihapullia. Ajatuksena on, että löyhästi pakattu hampurilainen jättää enemmän tilaa reunoille, jotka voivat rapistua ja lisäävät tekstuurin pihviin. Tiukasti puristetulla pihvellä ei ole samaa vaikutusta, joten löysempi on parempi... mutta meidän on testattava se.

Hampurilaisen murskaat kirjaimellisesti puristimella, mikä käytännössä vie mahdollisuudet rapeisiin reunoihin sen kypsennyksen aikana, mutta kun pallossa on ilmaa ennen sen murskaamista, voit rakentaa mahdollisuuksia saada pihviin rapeita reunoja. itsestään sen sijaan, että se olisi vain reunan takana?

Tein kaksi pihviä ja painoin yhden palloksi niin lujaa kuin pystyin poistaakseni ilmataskut ja toisen lihapullan, jonka pyöristin löyhästi pallon muotoon. Molemmat menivät parilalla 60 sekuntia, ja se oli lähellä.

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (4)

Suosittelen löyhästi pakattuja, koska en usko, että niiden tiukasti pakkaamisesta on mitään hyötyä lopputuotteelle.

OnKylmä tai huoneen lämpötilaParemmin?

Lihan nostaminen suoraan jääkaapista huoneenlämpöisen sijaan on toinen keskustelu kokkien keskuudessa, joten kannattaako hampurilaispallot laittaa kylmään suoraan jääkaapista vai kannattaako antaa niiden istua ulkona. nousta huoneenlämpöön?

Tässä on mitä tapahtui, kun testasimme niitä vierekkäin. Vasemmalla oleva pallo oli jääkaapissa 10 sekuntia ennen kuin se asetettiin grilliin ja oikealla oleva pallo seisoi puoli tuntia ennen kuin kypsensimme sen. Huomasin heti, että kylmä hampurilainen oli vaikeampi puristaa ja huoneenlämpöinen hampurilainen kuin pehmeää voita.

Helposti murskaamatta, keittämisen aikana huoneenlämpöisestä hampurilaista vapautui enemmän sulatettua rasvaa parilalla ollessaan ja saman jauhelihaseoksen 80/20 kylmä pihvi säilytti enemmän kosteutta.

Joten vaikka sitä on vaikeampi puristaa kylmänä, lopputuloksena oli mehukkaampi pihvi, kun liha oli kylmää lämpimän sijaan.

Kuinka montaUnssia per Patty?

Miksi useimmat ravintoloissa löytämäsi hampurilaiset ovat kaksinkertaisia ​​juustohampurilaisia ​​verrattuna yhteen hampurilaiseen? Onko se ohuempi pihvi, joka tekee murskatusta hampurilaista erityisen, joten jokaisessa pihvessä pienempi määrä jauhelihaa?

Olen aina määritellyt, kuinka monesta unssista naudanlihaa tein hampurilaiseni sen mukaan, teinkö yhden vai kaksinkertaisen. Arvioin, että 3 unssin pihvit olivat parhaita tavalliselle hampurilaissämpylälle, jos etsisin tuplajuustohampurilaista, ja tavoitteena oli 5 unssin pihvi, jos tein yhden. Tein sinkkua hieman paksummaksi, ja koska jauhelihaa oli enemmän, se levisi myös pullon ohi.

Tein 3–5 unssia pihvejä nähdäkseni kuinka ne pinoutuvat toisiaan vasten, ja näin kävi, kun murskasimme ne kaikki saman paksuisiksi.

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (5)

5 unssin pihvi oli yksinkertaisesti valtava ja työntyi pullon ohi noin 3/4 tuumaa tai enemmän ympäriinsä. 3 unssin pihvi vain hiipii ulos tavallisen perunasämpylän reunasta, joten vähintään 3 unssin pihvi sopi pullaan parhaiten.

3,5, 4 ja 4,5 unssin pihvit jäivät kaikki jonnekin siltä väliltä, ​​joten pidän 3 unssin pihveistä, jos teen tuplaa, ja pidin 4 unssin pihveistä parhaiten singlenä.

Onko sielläParas parilatyyppi?

Meillä onGriddle 30"yksikkö, joka on rakennettu ulkokeittiöihimme, joten suurimman osan ajasta valmistamme hampurilaisia ​​tällä parilalla, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi.

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (6)

Useimmissa ulkopariloissa on kylmävalssattu teräskansi ja Pit Boss -yksikössämme on emalikansi, joten onko sillä todella väliä, kun hampurilaisten paras kuori tulee?

Olen tehnyt lukemattomia upeita hampurilaisia ​​kaikilla näillä pinnoilla, ja olen aina vaikuttunut Le Griddlen kypsyydestä.

Kyllä, se on anulkokeittiöasennettu parila, jonka voit saada myös kärryn mukana, ja kyllä, se on kalliimpi kuin Walmartista tai Amazonista löytyvät parilat. Mutta siinä on jotain, että valurautalevy on sulatettu ruostumattomaan teräslevyyn, mikä vain nostaa kypsymisen uusiin korkeuksiin.

Kyllä, saan todella hyviä murskattuja hampurilaisia ​​emaloiduilla pariloilla ja kylmävalssatuilla teräspinnoilla, mutta jos haluat parasta, mitä olen saanut, se on ruostumaton teräs tässä ulkokeittiössämme olevalla parilalla.

Mikä onParas lämpötilaThe Griddlelle?

Parilan lämpötilan suhteen voimme valita sen infrapunalämpömittarilla. Sitä on vaikea tehdä ruostumattomasta teräksestä valmistetun Le Griddlen päällä, koska sen yläosa heijastaa laseria, mutta voimme seurata sitä pimeissä paikoissa, joissa olemme äskettäin keittäneet hampurilaisia.

Teimme hampurilaisia ​​300, 350, 400, 450 ja 500 asteen lämpötiloissa ja annoimme hampurilaisia ​​60 sekuntia ennen kuin käänsimme niitä nähdäksemme tulokset.

300 asteen testi oli epävarma. Ei vain ollut kuorta, joka muodostui vain 60 sekunnissa.

400 asteessa pääsemme lähemmäksi särmää, mutta olen silti vähemmän kuin innostunut siitä. 450 asteessa ollaan perillä, mutta se ei ole se kypsyys, johon olen tottunut, koska teen tällä parilalla ruokaa monta kertaa viikossa, mutta 500 asteessa saimme kypsymisen, josta voin olla ylpeä 60 sekunnissa.

Smash hampurilaisissa kuumempi sopii minulle paremmin, ja 500 astetta on se makea paikka, jonka olen löytänyt tasapainottamaan hyvän kypsennyksen eikä tee pihvistä kumimaista.

Pitäisikö minun käyttääÖljyä, voita tai ei mitäänGriddlessä?

Kun laitat hampurilaisen grilliin murskattavaksi, pitäisikö se öljyä tai voidella ensin, vai onko sillä edes merkitystä?

Kokeilimme pihviä joka suuntaan, ja tässä on ero kuoressa 45 sekunnin jälkeen keskikorkealla lämmöllä. Tässä on pihvi, jonka laitamme ensin öljyä paistinpannulle. Öljy lämpenee nopeasti, ja se roiskuu kaikkialle käteen, kun lyötät, joten huomioi tämä. Öljyn kanssa en ollut innoissani. Kyllä, siinä on enemmän rasvaa keittämiseen, mutta se ei kuoriutunut haluamallani tavalla.

Voi on seuraava, ja voipala tällä korkealla lämmöllä ei vie kauan ruskistumaan, joten aika on tärkeintä. Läpän voipihvistä puuttui se kuori, jonka halusin myös nähdä, joten on aika kokeilla alasti....

Saattaa tuntua hullulta ajatukselta laittaa jauhelihaa parilalle ilman mitään sen alle, mutta minulle tämä on taikuutta. Ota naudanliha parilalla ilman mitään, murskaa se haluamasi paksuiseksi ja anna tarrauksen muodostaa kuoren.

On hieman työläämpää käyttää lastaa löysäämään sitä kääntääksesi, mutta kuori on PALJON parempi kuin mielestäni voitelemalla parilan ensin. Kokeile tätä testiä kotona ja kerro minulle kommenteissa mielipiteesi. Minulle se on alaston murskausta.

Mikä onParas Smashing-työkalu?

Smash-hampurilaisia ​​ei ole helppo murskata, jos sinulla ei ole oikeita työkaluja, mutta mitkä ovat oikeat työkalut työhön? Voitko käyttää lastaa vai tarvitsetko erityistä murskaimen?

Tässä on neljä yleisintä tapaa, joilla näet ihmisten murskaavan hampurilaisia ​​paistinpannulla.

Ensin voit yrittää ottaa 2 isompaa metallista lastaa ja painaa toista alaspäin saadaksesi murskata. Tämä on mielestämme vaikein tapa murskata. Tietysti et tarvitse lisätyökaluja, mutta jos teet enemmän kuin pari, se on aikaa vievää ja hankalaa.

Jos lähdemme perinteiseen tapaan, jolla se tehtiin alussa, voimme käyttää papupurkkia kuten Kentuckyssa, mutta se on suurelta osin epäkäytännöllistä ja kokemuksemme mukaan hieman sotkuista. Sinun on käytettävä pergamenttipaperia, jotta asiat eivät tartu kiinni, ja se on epätasainen.

Kattilan kansi on toinen perinteinen tapa murskata, enkä ole löytänyt arsenaalistamme kantta, joka voisi murskata ilman pergamenttia saadaksesi puhtaan irti. Sekoitus ei ole paha kattilan kannen kanssa, mutta täällä olevat kannen ympärillä olevat reunat tekevät siitä paksumman kuin haluan.

Lisää kuva

Tällainen hampurilainen puristinSasquashon valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja liukuu pois hampurilaisista ilman pergamenttipaperia (mikä on yleistä muissa kuin ruostumattomissa puristimissa.) Suosimme ruostumattomasta teräksestä valmistettua puristinta, joka liukuu heti pihvestä repeämättä sitä osiin. päättyi murskaukseen.

Pidän tästäSasquash, jonka löydät Amazonista, ja pidin siitä niin paljon, että ostin niitä 10 joululahjaksi viime vuonna.

Kuinka litteä minun pitäisi murskataPatty?

Kysymys siitä, kuinka litteäksi murskataan hampurilainen, kysytään usein, ja on aika nähdä, onko litteämpi parempi.

Otimme kolme 3 unssin pituista ja murskasimme yhden täysin litteäksi, niin litteäksi kuin pystyimme. Toisen pihvin murskasimme suunnilleen käyttämämme sämpylän kokoiseksi ja viimeisen murskasimme juuri sen verran, että se oli hieman murskattu, mutta silti melko paksu.

Täysin murskattu pihvi kypsyi paljon nopeammin kuin muut, ja rasva sulautui ensimmäisten 15 sekunnin aikana jättäen melkein kumimaisen koostumuksen hampurilaisen reunojen ympärille.

Paksuin pihvi kypsyi paljon hitaammin ja oli pienempi kuin sämpylä, jonka kanssa työskentelimme, joten tuntui, että tarvitsisin tähän vielä yhden unssin tai kaksi jauhelihaa, jotta tämä toimisi tuossa paksuudessa.

Käyttämämme vakiomurskapaksuus on noin 1/8 - 1/4 tuumaa, ja se on paksuus, joka voittaa minulle, koska se ruskistuu hyvin eikä kuivu kokonaan, kun se tarttuu siihen.

Mikä onParas Smash burger -mauste?

Suurin osa ravintoloista löytyvistä hampurilaisista on yksinkertaisesti maustettu suolalla, mutta onko olemassa parempaa tapaa?Maustamme kolme hampurilaista eri tavalla nähdäksemme, valitsisimmeko joistakin suosituista verkossa olevista resepteistä.

Ensimmäinen pihvi maustettiin pelkällä kosher-suolalla sen jälkeen, kun se oli puristettu tasaiseksi. Tämä on melko vakio, ja vain suola on tapa, jolla useimmat ravintolat rullaavat maustettaessa. Pelkkä suola tekee hyvän hampurilaisen, mutta voimmeko parantaa sitä?

Toinen maustettiin maustetulla suolalla puristuksen jälkeen, ja tämä on Texasin bbq-katkottua makua suolaamisen aikana. Mausteimme pihvin maustesuolalla, ja vaikka se oli hyvää, se ei jostain syystä ollut parempi kuin pelkkä vanha kosher-suola.

En poiminut hampurilaisen ylimääräistä makua, ja teimme tämän testin useita kertoja, koska yllätyin, etten voinut poimia sitä. Suolasin jopa yli maustetulla suolalla, ja se oli aivan liikaa suolaa ilman riittävästi lisättyä makua testeissämme.

Lopuksi nappasin pullonSavustettu Bros Point Man, joka on heidän pihvimauste, joten ajattelin, että se voisi sopia hyvin hampurilaisiksi. Laitoin päälle suunnilleen saman määrän Point Mania kuin suolaa, ja sanoa, että se tehosti makua, on vähättelyä.

Jopa kameran Melissan voi kuulla puhuvan tuoksusta heti, kun mauste osui parilaan, ja maku vastaa tuoksua. Olen käyttänyt vain suolaa vuosia, mutta vaihdan hampurilaisiiniPoint Mankoska olen maistanut eron.

Jos haluat kokeilla sitä, käytä koodiaBBQLAB20säästääksesi 20 % tilauksestasi.

Milloin onParas aika lisätä mausteita?

Seuraavaksi tulee kysymys, milloin maustat jauhelihan? Onko se ennen kuin pyörität sen palloiksi? Laitatko vain ripaus maustetta pallon sisään ja rullaatko lihaa sen ympärille? Laitetaanko mausteita pihvin puristamisen jälkeen?

Testasimme jokaista näistä maustemenetelmistä ja aloitimme maustamalla yhden lihapallon suolalla edellisenä päivänä ja antamalla sen olla jääkaapissa yön yli. Se on aivan kuten tekisit rintakehän tai asian peppukuivaamaan suolavettä. Kypsensimme tämän pihvin seuraavana päivänä, ja kuiva suolavesi muutti lihan rakennetta. Se ei hajoanut suussa ja oli sitkeämpää kuin pidän, joten se on minulle.

Seuraavaksi käärimme maustamattoman naudanlihapallon ja maustimme sen, kun lihapallo oli asetettu parilalle. Mauste peitti lihapullan ja myös sen ympärillä olevan parilan, ja sitten murskattiin. Mauste, joka ei päätynyt pihviin, vain palasi rapeaksi ja likaantui parilalla. Mausteet eivät myöskään jakaantuneet tasaisesti murussa, joten tämä on minullekin epäonnistunut.

Lopuksi maustamme hampurilaisen, kun se oli painettu ulos parilalla. Tämä oli minulle haasteettoman voittaja. Tasainen peitto koko hampurilaiselta, ja koska pihvi on vain toisella puolella niin pitkä, että juusto alkaa sulaa, mauste ei pala. Maustetaan puristettu pihvi voittoon täällä.

Kuinka monta kertaa minun pitäisi kääntääSmashed Burger?

Esitin joillekin ihmisille kysymyksiä, joita heillä oli hampurilaisista, ja joku halusi tietää, kuinka monta kertaa sinun pitäisi kääntää hampurilainen.

Jos olet kasvanut akaasugrillitakapihalla ja söin paksukkkk-hampurilaisia, saatat olla tottunut näkemään hampurilaisen käännetyn 5 tai 6 kertaa ruoanlaitossa, mutta murskattu hampurilainen käännetäänkerran.

Kuinka kauan Ensimmäisellä puolellaennen kääntämistä?

Mutta missä vaiheessa kokkia tulisi kääntää hampurilainen toiselle puolelle? Pitäisikö 75 % kypsennyksestä tehdä ensimmäisellä puolella maksimaalisen kuoren varmistamiseksi, vai onko olemassa salaisuus, josta kukaan ei puhu?

Teimme pihvejä ja laitoimme ne kuumaan grilliin 35, 40, 45 ja 50 sekunniksi, ja tältä ne näyttivät läppä. Voit nähdä, että 35 sekunnin hampurilaisen kuori on tyrmäävä, mutta 40 ja 45 sekunnin kohdalla olemme lähestymässä kuorta, jonka haluan nähdä rikotussa hampurilaisessa.50 sekunnin kohdalla osa hampurilaista kypsyi liikaa, joten se on liian kaukana minulle.

Luulen, että maaginen luku tässä on 40-45 sekuntia, ja käytän 45 sekuntia eteenpäin saadakseni upean kuoren ilman ylikypsennystä. Kun käännän pihvin toiselle puolelle, laitan päälle heti juustoviipaleen ja vedän sen pois parilalta heti kun juusto alkaa sulaa, jotta pihvi ei kypsy ylikypsää.

Minulla on sääntö 45 sekuntia ensimmäisellä puolella ja 8 sekuntia toisella puolella. Toinen puoli on nopea, mutta se riittää, jotta juusto sulaa ja pysyy mehukkaana.

Mikä onParas työkalu murskattujen hampurilaisten kääntämiseenKanssa?

Jos paistat paistinpannua täynnä upeita hampurilaisia, on tärkeää, että sinulla on oikea työkalu työhön. On olemassa kaikenlaisia ​​laitteita hampurilaisen kääntämiseen, ja jotkut toimivat paremmin kuin toiset.

Testasimme monien pariloiden mukana tulevaa pitkää lastaa, eikä se ole paras murskattujen hampurilaisten valmistukseen millään määrällä. Jos teillä on hampurilaisia ​​lähellä toisiaan, olette kaikki ylhäällä muissa hampurilaisissa yrittäessänne kääntää yksi kerrallaan. Säästän nämä paistinpannullani.

Toinen työkalu on pienempi lasta, jonka päässä on vino viiste. Pidän tästä työkalusta ja käytän sitä 80 %:ssa parilatöistä, joita teen täällä laboratoriossa, mutta hampurilaisissa kahvan kulma lastan päähän nostaa hampurilaista liikaa, kun yritän. irrottamaan pihvi parilalta. Se toimii, mutta on parempi tapa.

Kokeilimme kaikkea, mitä meillä oli täällä The Labissa hampurilaisen kääntämiseen, mukaan lukien Hawg Lifterimme, jota käytämme porsaanpapujen siirtämiseen grillissä. Se toimi, vaikkakin lievästi sanottuna epäkäytännöllistä.

Suosikkihampurilaisen kääntötyökaluni ontasateräinen kaavin. Rakastan tätä asiaa. Se on litteä, joten se ei nosta hampurilaista sen päälle, kun irrotan sen parilaasta, ja sitä on vain helppo hallita ja työstää. Tämä on työkalu, johon käännyn, teenkö vain 4 hampurilaista perheelle tai 150 hampurilaista nuorisoryhmälle.

Mikä onParas JuustoSmashed Burgersille?

Amerikkalainen juusto on ainoa juusto, joka sopii murskattuun hampurilaiseen, eikö niin? Minulla on aina ollut amerikkalaista juustoa murskattujen hampurilaisten päällä, mutta halusin nähdä, voisinko löytää jotain parempaa, joten kokeilimme neljää juustolajia yrittääksemme kukistaa kuninkaan.

Viipaloitu cheddar oli ensin, ja maku ei vain ollut siellä kuin amerikkalainen. Seuraavaksi oli siivu Havartia, jota rakastamme voileipissämme täällä talossa, mutta se antoi meille kumisen koostumuksen ja siitä puuttui hampurilaisistamme tuntemamme maku.

Kokeilimme sveitsiläisiä amerikkalaisia ​​siivuja nähdäksemme, ilahduttaisiko erilainen makuyhdistelmä makunystyröitä, mutta se jäi kesken, joten vanha kunnon amerikkalainen juusto jäi yksimieliseksi suosikiksi juuston makutestissä.

Mikä onParas pullaSmashed Burgersille?

Pullo on toinen valtava tekijä parhaassa hampurilaissämpylässä, joten teimme hampurilaisen tavallisesta hampurilaissämpylästä, jota löytyy mistä tahansa ruokakaupasta, perunasämpylästä, joka oli hieman tavallista hampurilaissämpylää suurempi, mutta luonteeltaan peruna katso kuinka kävi, sekaan tuli kaiser-rulla, joka oli odotettua isompi, mutta silti toiminut, ciabatta-rulla, joka oli oikean kokoinen, mutta oli liian sitkeä herkälle hampurilaispihville ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Briossisämpylä.

Kaikki voileivät olivat hyviä, mutta Briossi-sämpylä oli ylivoimaisesti paras pulla nipussa murskattuun hampurilaiseen. Vain pehmeä ja tyynyllinen samalla kun siinä on ylimääräistä makua munankeltuaisista. Briossipullat ovat parhaita työhön testauksessamme. Niin hyvä.

Kuinka teenPatty oikean kokoinenMinun pullalleni?

Saan usein kysymyksen, kuinka varmistat, että hampurilainen sopii käyttämääsi pullaan. Minulle vain silmäilen murskausprosessia ja nostan pullaa nähdäkseni, olenko lähellä sitä, minkä kanssa työskentelen.

Tiedä, että pihvit kutistuvat jonkin verran, joten paina hieman isompaa kuin mitä haluat lopputuloksen olevan, ja olet bisneksessä. Se vaatii vähän harjoittelua, mutta muutaman pihvin jälkeen se on sinulle luonnollista.

Voinko tehdä Smashed Burgerin kanssaPinkki Keskellä?

Kasvoin perheemme kanssa, kun tilasin hampurilaismediumia, joten meillä oli aina hieman vaaleanpunaista hampurilaisten keskellä. Onko mahdollista tehdä pirteä hampurilainen, jossa on vaaleanpunaista keskellä, vai ovatko ne kaikki hyvin tehtyjä?

Kokeilin useita testejä saadakseen pihveen hyvän rusketuksen sekä keskeltä vaaleanpunaisen, ja monien testien jälkeen se ei vain toimi yhdessä. Voit joko paistaa pihvessä hyvin tai voit olla näppärä ja hieman vaaleanpunainen keskellä.

Ainoa tapa, jolla sain sekä hienon ruskean että vaaleanpunaisen, on tehdä pihvestä isompi, vähintään 4-5 unssia, ja painaa sitä paljon vähemmän kuin perinteistä smashhampurilaista. Kypsensin sitä vain noin 35 sekuntia, käänsin sen ja vedin sen pois noin 10 sekuntia myöhemmin.

Vain sillä tavalla sain murskatun pihvin, jossa oli vaaleanpunaista keskellä, ja vaikka Uno piti siitä, muu perhe ei ollut valmis pyytämään hampurilaisiaan tällä tavalla jatkossa.

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (7)

Täydellinen Smash Burger -reseptimme

Joten, kaikki tämä testaus todella perustuu tähän, mikä on mielestäni paras Smash Burger, jonka voit tehdä testaamalla jokaista Smash Burger -valmistusprosessin parametria.

Lataa Perfect Smash Burger -tarkistuslistamme!

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (8)

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (9)

Aloitat siitä80/20 naudanlihaase onlöysästi pakattujasäilytetty jääkaapissakunnes on aika laittaa parila. Pidän tuplajuustohampurilaisesta, joten se on 2kolme unssia pallojanaudanlihaa valmis jatkamaan a500 astetta ruostumattomasta teräksestä valmistettu parila.Ei voiteluaalas parilan pinnalle ennen pihviä ja murskaa se1/8 - 1/4 tuumaakäyttääruostumattomasta teräksestä valmistettu hampurilainen puristinjoka ei vaadi leivinpaperin käyttöä.

Heti kun pihvi on murskattu, käynnistä ajastin45 sekuntiaja mausta toppiSavustettu Bros Point Manmauste. Kun 45 sekunnin ajastin on päällä, käännä hampurilainen ympäri atasateräinen parilakaavinja aseta heti pala alasAmerikkalainen juusto. Anna sen olla parilalla n8 sekuntia, kunnes juusto alkaa sulaa, tuplaa pihvit aBriossi pullaja tämä hampurilainen ei edes tarvitse mausteita, se on niin hyvää.

Sinun täytyy kokeilla tätä kotona ja nähdä itse. Voit katsoa minun syövän tätä hampurilaista, mutta ennen kuin maistat sitä itse, et usko, mistä olet jäänyt paitsi.

Jaa tämä postaus

Overthhinkerin opas täydelliseen Smash Burgeriin (10)

David Gafford

David on The Barbecue Labin perustaja, ja hänen tehtävänsä on varmistaa, että ulkokokit ympäri maailman käyttävät parhaita grillivälineitä ja -tarvikkeita. David kamppaili halpojen grillien ja hauraiden ruokailuvälineiden kanssa vuosia ja haluaa sinun säästävän rahaa ostamalla oikeanlaiset varusteet ensimmäistä kertaa. David on vastahakoisesti Instagramissa, mutta hän on paljon kotonaan YouTubessa ja haluaisi olla yhteydessä.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Helppo savustettu kananrinta

3. helmikuuta 2023

Voit viedä terveellisen aterian valmistuksen aivan uudelle tasolle helpon savustetun kananrintareseptimme avulla. Luuttomat kananrintafileet tunnetaan kuivista ja ylikypsistä...

Helppo broilerin resepti

30. tammikuuta 2023

Helppo kotitekoinen broilerin kuivumisreseptimme on täydellinen mausteseos kaikkeen savustetuista kanan rintafileistä grillattuihin kananreisiin ja BBQ-kanan koipuihin. Se on yksi niistä...

Suolainen savustettu kermajuusto

9. joulukuuta 2022

Muista tutustua kaikkiin muihin suosikkitavoihimme savustetun tuorejuuston korjaamiseen!...

Jätä kommentti

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 13/05/2023

Views: 5511

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.