Kuinka paljon proteiinia on kananrintassa? – Olemme Eaton (2023)

Akananrintaasisältää noin 26 grammaa proteiinia. Tätä proteiinimäärää pidetään hyvänä proteiinin lähteenä, ja sitä suositellaan tyypillisesti osaksi terveellistä ruokavaliota. Useimmat ihmiset tarvitsevat 46–56 grammaa proteiinia päivässä, joten kananrinta voi auttaa sinua saavuttamaan päivittäisen proteiinitarpeesi.

Raaka kananrinta sisältää 54 grammaa proteiinia. Nahaton kananrinta on erinomainen valinta terveelliseen ruokavalioon. Kala, munat, nahattomat reidet ja punainen liha, kuten sianliha, kala ja munanvalkuaiset, ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Valittavana on tuhansia kanareseptejä. Yksiyksinkertaisimmat kanareseptitvalmista on Easy Baked Pesto Chicken. Ihmiset ovat valmistaneet eteläistä paistettua kanaa sukupolvien ajan, ja se on eteläinen perinne. On tärkeää kiertää kanaa, jotta se paistuu tasaisesti uunissa.

Aterioiden valmistaminen ilmakeittimellä on suhteellisen uusi konsepti. Atavallinen kananrintapainaa 8 unssia. Se sisältää noin kuusi grammaa rasvaa ilman lisäaineita, kun se on nahaton ja luuton annos. Kana on hyvä proteiinin lähde ja loistava ravintolähde, minkä vuoksi se on loistava valinta terveelliseen ateriaan.

Kuinka paljon proteiinia on yhdessä broilerin rintassa?

Kuinka paljon proteiinia on kananrintassa? – Olemme Eaton (1)

Nahaton, keitetty kananrinta sisältää 54 grammaa proteiinia 172 grammassa rasvaa. Kolme grammaa proteiinia sisältää 31 grammaa proteiinia 100 grammaa kehon painoa kohti. Lisäksi kananrinta sisältää 284 kaloria eli 165 kaloria 100 grammaa kohden. Proteiinin osuus kaloreista on 80 prosenttia, rasvan osuus 20 prosenttia ja kuidun osuus loput 20 prosenttia.

Akanan ruokavalioon ihanteellinen kehonrakennusurheilijoille, koska se sisältää runsaasti proteiinia ja vähän kaloreita. Kananrinta sisältää noin 54 grammaa proteiinia keitettynä. Ihmiset, jotka haluavat laihtua ja harjoitella säännöllisesti, ovat erityisen hyviä kananrintaehdokkaita. Kanan reisi tarjoaa 209 kaloria jokaista 100 grammaa rasvaa kohden. Nahaton kanankoipi sisältää noin 12,4 grammaa proteiinia, kun taas luuton kanankoipi sisältää noin 44 grammaa proteiinia. Nahallinen kanan jalka sisältää 112 kaloria, 53% proteiiniaja 47% rasvaa. Kanansiipissä on kolme osaa: siipi, siipi ja kärki.

Raskeat ruoat, kuten kananrinta, tarjoavat vain vähäisen ravinnon vähäisen kaloripitoisuutensa vuoksi. Suurempien kanaannosten syöminen voi tarjota joitain etuja keto- tai vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Kun haluat lihoa tai kasvattaa lihaksia, sinun pitäisi syödä enemmän kaloreita.

Kun syöt kananrintaa, saat hyvän määrän proteiinia. Nahattomassa kananrintassa on korkea proteiini-rasvasuhde, ja se on erinomainen valinta budjetille, joka haluaa proteiinipitoisen ruokavalion.

Suuri kanakeskustelu

Halusitpa sitten parantaaproteiinin saantitai laihtua, kana on loistava vaihtoehto. Keskustele lääkärisi kanssa varmistaaksesi, että ruokavaliosi sisältää asianmukaisesti proteiinia.

Kuinka monta grammaa proteiinia on 4 unssin kananrintassa?

Kuinka paljon proteiinia on kananrintassa? – Olemme Eaton (2)

4 unssin kananrinta sisältää noin 36 grammaa proteiinia. Tämä määrä proteiinia on välttämätön lihaskudoksen ylläpitämiselle sekä erilaisten aineenvaihduntaprosesseihin tarvittavien aminohappojen tarjoamiselle.

Siinä ei ole nahkaa tai luuta ja se on luuton. Kananrinta kauralla sisältää 25 grammaa proteiinia. Nahattomat kananrintafileet koostuvat yleensä 80 % proteiinista ja 20 % rasvasta. Koska kananrinta ei sisällä hiilihydraatteja, se on erinomainen valinta vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Sinun pitäisi odottaa korkeaa rasvapitoisuutta, jos valitset 4oz kananrintaaihon kanssa. Jos paistat neljä unssia kananrintaa, rasvapitoisuus voi nousta jopa 300 kaloriin. Neljän unssin annos raakaa porsaan sisäfilettä sisältää vain 123 kaloria, 2,5 grammaa rasvaa ja 24 grammaa proteiinia. Jos pidät enemmän kasviperäisestäproteiinin lähteitä, kikherneet ovat erinomainen valinta.

Missä lihassa on eniten proteiinia?

Kuinka paljon proteiinia on kananrintassa? – Olemme Eaton (3)

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, koska se riippuu useista tekijöistä, kuten lihatyypistä, lihan palasta ja valmistustavasta. Yleensä kuitenkin runsaasti proteiinia sisältäviä lihoja ovat kana, kalkkuna, naudanliha ja sianliha.

Kun tietää, mikä liha sisältää eniten proteiinia, on paljon helpompi tehdä kunnollinen ateria. Miesten tulisi kuluttaa 55 grammaa proteiinia päivässä, kun taas naisten 45 grammaa. Jos treenaat usein, saatat haluta lisätä tätä määrää lihasten uudelleenrakentamiseksi. Kuntoilun aikana, varsinkin jos olet aktiivinen, on parasta kuluttaa 1,2 grammaa proteiinia painokiloa kohden. Muita runsaasti proteiinia sisältäviä ei-liharuokia ovat chia-siemenet, pähkinät, munat ja kreikkalainen jogurtti. Riippumatta siitä, syötkö vähemmän proteiinia vai et, olet hyvin matkalla kohti omaasiproteiinivaatimuksettälle päivälle.

Sianliha erottuu korkeasta vitamiini- ja kivennäisainepitoisuudestaan. Liha sisältää enemmän kaloreita, proteiinia ja rasvaa kuin muut lihalajit, mutta se sisältää myös enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita, mukaan lukien enemmän C-, D-, B1-, B2- ja B12-vitamiineja sekä kalsiumia, kaliumia. , fosfori ja sinkki.
Koska sianliha on täysproteiini, se on erityisen edullista. Tämän seurauksena se sisältää kaikki aminohapot, joita tarvitaan lihasten rakentamiseen ja korjaamiseen. Lisäksi, jos etsit korkealaatuista proteiinilähdettä, joka on sekä terveellistä että tyydyttävää, sianliha on erinomainen valinta.

Proteiinipakatut ruoat pitämään sinut kylläisenä ja täyteläisenä

Huomioon otettavat proteiinilähteet *br> Katso alla oleva kuvaus. Kana on yksi suosituimmista lihalajeista. **br> sianlihaa. Naudanliha sisältyy hintaan. Tämä vegaanituote on saatavilla useissa eri muodoissa. Se tunnetaan myös linsseinä. *br*br> pavut. Ihanteellinen määrä vähärasvaista jogurttia. Maitopohjainen juoma. Se on juustoa. Siemen. [math] pähkinät[/math]

Kuinka monta proteiinia minun pitäisi syödä päivässä?

Puutosten ehkäisemiseksi istuvan aikuisen tulisi syödä vain yksi gramma painokiloa kohden. Esimerkiksi 165 kiloa (75 kiloa) painavan ihmisen tulisi kuluttaa 60 grammaa proteiinia päivässä.

Useimpien virallisten ravitsemussuositusten mukaan proteiinin kulutuksen tulisi olla 1–3 %. Ihmisen proteiinitarpeet voivat vaihdella suuresti riippuen hänen aktiivisuudestaan, iästään, lihasmassastaan ​​ja yleisestä terveydentilastaan. Eläinruoka sisältää tyypillisesti runsaasti proteiinia, joka on välttämätön aminohapposynteesille. Jos olet vegaani ja noudatat kasvisruokavaliota, tämä artikkeli käsittelee 17parhaat proteiinin lähteetvegaanit voivat herättää kiinnostuksesi. Todisteiden mukaan proteiinin syöminen nostaa aineenvaihduntaa ja vähentää ruokahalua, mikä lisää poltettujen kalorien määrää. Proteiinipitoisen ruokavalion, joka sisältää 25–30 prosenttia päivittäisistä kaloreistasi, on osoitettu lisäävän aineenvaihduntaa jopa 80–100 kalorilla päivässä. Proteiinin saanti noin 30 % kaloreista näyttää riittävän laihtumiseen.

Koska typpi on proteiinin pääkomponentti, kehosi proteiinitasapainoa on ylläpidettävä. Urheilijat, jotka haluavat rakentaa lihaksia, kuluttavat enemmän proteiinia ja harjoittelevat usein. Yleisesti oletetaan, että lihasten kasvattaminen edellyttää yhden gramman proteiinin päivittäistä saantia painokiloa kohden (2,2 grammaa painokiloa kohti). Imetyksen aikana suositellaanpäivittäinen proteiinin saantion 0,69 grammaa paunaa kohti (1,3 grammaa kilogrammaa kohti). Proteiinia tarvitaan fyysisesti aktiivisten, ikääntyneiden ja vammoista toipuvien ihmisten terveydelle. Proteiinilisien käyttöä raskauden aikana ei suositella. Proteiinipitoinen ruokavalio voi alentaa verenpainetta ja auttaa hallitsemaan diabetesta.

Akohtuullinen proteiinin saantiei näytä olevan kielteisiä vaikutuksia terveisiin ihmisiin. Liha, kala, munat ja maitotuotteet ovat sen lisäksi, että ne tarjoavat kaikki tarvitsemasi aminohapot, ja ne ovat parhaita proteiinin lähteitä. 8 unssin naudanliha-annoksen proteiinipitoisuus on 61 grammaa, mikä on alle kolmasosa 8 unssin naudanliha-annoksen painosta. Jos olet ylipainoinen etkä nosta painoja paljon, painosi saa olla enintään 0,6 grammaa kiloa kohden.

Proteiini on olennainen osa lihasten rakentamista. Lihasmassan ja voiman kasvattamisesta voi olla hyötyä, kun sitä käytetään yhdessä fyysisen toiminnan kanssa. Vaikka monilla ihmisillä on puutos proteiinista, ei ole suositeltavaa käyttää sitä suuria määriä.
Makroravinteiden ruokavalion vertailusaannin raportin mukaan istuvan aikuisen tulisi kuluttaa keskimäärin 0,8 grammaa proteiinia painokiloa kohden tai 0,36 grammaa painokiloa kohden. Tämän suosituksen mukaan istuvan miehen tulisi kuluttaa noin 56 grammaa proteiinia päivässä, kun taas naisen noin 46 grammaa.
Jos haluat kasvattaa lihasmassaa, sinun on kulutettava riittävä määrä proteiinia. Proteiinia suositellaan niille, jotka nostavat painoja säännöllisesti tai harjoittelevat juoksu- tai pyöräilytapahtumiin painosta riippumatta, 1,2-1,7 grammaa painokiloa kohden päivässä tai 0,5-0,8 grammaa painokiloa kohti päivässä. Tämän seurauksena voit varmistaa, että toimitat kehollesi ravintoaineita, joita se tarvitsee lihasten rakentamiseen.

Proteiinia kananrintassa Oz

Kananrintassa on noin 7 grammaa proteiinia unssissa. Tämä tarkoittaa, että kananrintassa on yhteensä 28 grammaa proteiinia. Keskivertoihminen tarvitsee noin 46-56 grammaa proteiinia päivässä, joten kananrinta voi helposti auttaa sinua saavuttamaanpäivittäiset proteiinin saantitavoitteet.

Jotkut suositut ruokavaliot sisältävät kananrintaa osana laihdutus- tai lihastenrakennussuunnitelmiaan. Noin 80 % kaloreista, jotka löytyvät 8 unssista kananrintaa, on proteiinia. Jos et pidä kanan rintafileistä, mutta haluat hyötyä niiden proteiinista, voit korvata reidet sen sijaan. Kalium, fosfori, koliini ja seleeni ovat vain muutamia 8 unssin kananrintaa sisältävistä elintarvikkeista. Jos liikut säännöllisesti, tarvitset 70 grammaa proteiinia päivässä täyttääksesi kehosi proteiinitarpeet. Ihminen tarvitsee päivittäin 0,36 grammaa proteiinia (0,8 g/kg) terveelliseen painoon.

Kuinka paljon proteiinia kanassa

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta, koska kanan proteiinin määrä voi vaihdella riippuentiettyä kanaakysymyksessä. Kananrinta sisältää kuitenkin keskimäärin noin 26 grammaa proteiinia, kun taas kanan reisi sisältää noin 18 grammaa proteiinia. Kana on siis kaiken kaikkiaan melko hyvä proteiinin lähde.

Tänä vuonna keskimääräinen amerikkalainen söi 93 kiloa kanaa. Kahden edellisen viikon aikana 9 % ihmisistä ilmoitti syöneensä kanaa. On useitavähärasvaisempia eläinproteiinejasaatavana unssina, jotka sisältävät kanaa. Se sisältää riittävän määrän fosforia, kaliumia, magnesiumia, rautaa ja seleeniä yhdessä annoksessa. Keitetty 312 unssin ihoton annos sisältää vain 165 kaloria, mutta 31 grammaa proteiinia. Amerikkalaisessa ruokakaupassa kanan reidillä on vähemmän kiinteistöjä, koska ne ovat raudan ja sinkin puutteellisia. Tutkimusten mukaan kanan syöminen (osana muuten terveellistä ruokavaliota) voi olla hyödyllistä painon ja insuliinin hallinnan kannalta.

Onko kananrinta runsaasti proteiinia?

Kana on yksi ravitsevimmista ruoista, joita voidaan syödä. Rinnat ovat kaikista kehon osista laihimmat. Noin 27 grammaa proteiinia ja 140 kaloria (neljä grammaa) tarjoava kolme unssia nahkatonta kananrintaa sisältää noin 85 % proteiinia ja 15 % kaloreita. Kanan syömisen proteiinipitoisella ruokavaliolla on tutkimuksissa osoitettu auttavan laihtumaan.

Kanan plussat ja miinukset

Kanassa on myös paljon sinkkiä, B12-vitamiinia ja A-vitamiinia sekä vähän kolesterolia ja kohtuullinen määrä rasvaa, toisin kuin kalkkunassa.

Missä lihassa on eniten proteiinia?

Huolimatta siitä, että kaikki lihatyypit sisältävät saman määrän proteiinia, saatat yllättyä kuullessani, että kananrinta sisältää eniten. Se sisältää 30,9 g proteiinia 100 grammaa tai 3,5 unssia rasvaa kohti.

Kuusi proteiinipitoista ruokaa, jotka pitävät sinut vireillä koko päivän

Etsitkö proteiinipitoista ateriaa? Tutustu kuusi korkea-proteiiniruoatjotka sisältävät runsaasti proteiinia. Proteiinia saa kuivatuista soijapavuista, sennasta, maatilajuustosta,vähärasvaista vasikanlihaayläkierrokset ja enemmän rivejä vihanneksia pitävät sinut tyytyväisenä koko päivän.

Kuinka paljon proteiinia kanan reidessä

Kanan reisi sisältää tyypillisesti noin 10 grammaa proteiinia.

Kana on suosittu proteiinilähde Yhdysvalloissa. Valitsemasi kanan osan mukaan saat eri määrän proteiinia. Voit varmasti ottaa kaiken irti proteiininsaannistasi syömällä kananrintaa. Kaikille ei suositella vakiomäärää proteiinia, eikä ole olemassa sellaista asiaa kuin tietty määrä proteiinia. Yhdysvaltain maatalousministeriön mukaan suositellun ruokavalion tulisi sisältää 0,8 grammaa proteiinia painokiloa kohden. Miesten tulisi kuluttaa 56 grammaa proteiinia päivässä ja naisten 46 grammaa. Ennen kuin päätät mitenpaljon kanaakuluttaaksesi, muista, että käytät muita proteiinilähteitä.

Kuinka paljon proteiinia on yhdessä kanan reidessä?

Nahattoman proteiinin pitoisuus,luuton kanan reisi(52 grammaa) on 13 grammaa. Tämä vastaa 26 grammaa proteiinia 100 grammaa kohden (4). Kanan reidissä on 207 kaloria 100 grammaa kohden, kun taas kanan reidissä on 109 kaloria reidessä.

Lisää lihasmassaa kanan reisien kanssa

Kanan reidet ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat saada paljon proteiinia ja kaloreita. Niitä voidaan käyttää myös lihasten koon kasvattamiseen.

Onko kanan reisi terve?

Kanankoipat ja reidet ovat erinomainen vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Rautaa ja sinkkiä, joita tarvitaan terveelle immuunijärjestelmälle, on enemmän tummassa lihassa kuin valkoisessa lihassa.

Terve ja täyttävä: kanan reidet koirille

Kanan reidet ovat loistava valinta sekä sinulle että koirallesi, koska ne ovat sekä terveitä että täyttäviä. Kana on monipuolinen liha, jossa on vähän kaloreita ja rasvaa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan koirille. Kana on myös korkea-proteiiniruokaa. Jos etsit täyttävää ja terveellistä ateriaa, kanan reidet ovat erinomainen valinta piskillesi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 18/05/2023

Views: 5707

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.