Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (2023)

Joukko VIP-merkkejä käyttäviä ihmisiä odotti Iowan uusimman julkkiskokkiravintolan ulkopuolella. He halusivat kuvia, jossa valkaisuvaalea tyyppi oli piikkihiuksinen, hopeiset VonZipper-aurinkolasit ja tatuointihiha, joka kiemurtelee mustan T-paidan alla. Hänen asussaan on revityt mustat farkut, hopeasormukset kummassakin kädessä ja Louis Vuittonin korkeat tennarit. Hän puristi suuhunsa sytyttämättömän sikarin.

Flavortownin pormestari on laskeutunut Iowaan.

Guy Fieri, "Diners, Drive-Ins and Dives" -kokki, esitteli ravintolansa,Guy Fierin keittiö + baari, Harrah'sissa Council Bluffsissa. Paikka on hänen ensimmäinen paikkansa Iowassa.

Fieri kätteli ja tapasi faneja lauantai-iltana askel-ja-toiston edessä, jota koristaa hänen kotkanpäälogonsa, jossa oli levitetyt siivet ja tuli. Hän allekirjoitti kärsivällisesti keittokirjoja ja T-paitoja.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (2)

"Minulta vain kysyttiin miljoona kertaa: "Miksi tulit Council Bluffsiin?" Fieri sanoi. "Syynä on se, että hyvät ihmiset pitävät hyvästä ruoasta ja pitävät hauskaa... Kun meille kerrottiin, että meillä on mahdollisuus tulla tänne, sanoin: "Tämä on juuri meidän markkinamme. Juuri näiden ihmisten kanssa haluamme puhua."

Maanantaina ravintola aukeaa yleisölle, ja Fierin on määrä ylittää Missouri-joki Omahaan kuvaamaan ravintoloita Food Network -ohjelmaansa "Diners, Drive-Ins and Dives" varten.

Mitä Guy Fieri's Kitchen + Barin ruokalista on?

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (3)

Nämä VIP-fanit pääsivät jo varhain maistamaan Fierin isoa ja rohkeaa lohturuokaa.

Hän toi faneille Trash Can Nachos, joka on vakiona kaikilla Fieri-menuilla. ”Se alkoi kielen poskessa (tavalla) laittaa siihen kaikki, mitä voit kuvitella. Ja teimme."

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (4)

Astia toimitetaan hopeisessa purkissa, jonka voi irrottaa ja pudottaa ainekset lautaselle. Fieri kuvasi nachoja, että ainesosat oli kerrostettu jokaiselle sirutasolle. 19,99 dollarin nachot sisältävät savustettua sianlihaa ja bourbon-ruskea sokeri-grillikastiketta sekä supersulatettua juustoa, cheddarjuustoa, jalapeñoja, mustia papuja, pico de galloa, smetanaa, korianteria ja marinoitua punasipulia.

"Leikkaamme suolakurkkua, sipulia ja tomaatit niin ohuiksi, että niillä on vain toinen puoli", Fieri sanoi pysähtyen vaikutuksen vuoksi.

Hän liu'utti nachot pois niiden hopeapurkista, ja tortillalastujen seos säilytti roskakorin muotonsa.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (5)

Pepperoni Pizza Popsissa hintaan 14,99 dollaria on kääritty lehtitaikina marinarakastikkeen kera. "Se on hieman kevyempää kuin tavallisen piirakkaviipaleen syöminen", Fieri sanoi.

Hän siirtyi hampurilaisiinsa, tai, kuten hän niitä kutsuu, "isohampurilaisiinsa", osioon, jossa on viisi vaihtoehtoa, jotka sisältävät kalkkunan ja kasvishampurilaisen, tarjoiltuna vohveli-, ranskan- ja lohkoperunoiden paistokolmikolla.

"Kaikki hampurilaiset eivät ole yhtä luotuja", Fieri sanoi kuvaillessaan Bacon Mac-N-Cheese Burgeriaan 19,99 dollarilla.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (6)

Vaikka ainesosat näyttävät yksinkertaisilta, niiden valmistaminen Fieri-tavalla on monimutkaista. Hän sanoi, että kokit sivelevät pullat valkosipulivoilla ennen kuin ne ovat paahdettuja. He paahtavat hampurilaisen ja murskaavat sen. "Emme tee lämpömittausta tälle, koska siihen mennessä, kun ruskistamme sen toiselta puolelta ja käännämme sen toiselle puolelle, tämä vauva on valmis", Fieri sanoi.

Päällä oleva mac ja juusto käyttää kuutta erilaista juustoa, joiden päällä on omenapuusavupekonia.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (7)

"Joskus ihmiset haluavat tuon rasvaisen, mehukkaan hampurilaisen", Fieri sanoi Primetime American Kobe -hampurilaisesta 23,99 dollarilla, jossa käytetään amerikkalaistyylistä Kobe-naudanlihaa. Hampurilaisen murskaamisen sijaan hän tarjoilee sen mielellään keskitasoisena ja koskemattomana pihvinä, päällä sipulihilloa, savustettua Gouda-juustoa, cheddarjuustoa ja sipulipillejä.

Tietysti suuri osa ruokalista sisältää joitain Fierin älykkäitä ainesosien nimiä ja lyhenteitä: SMC tarkoittaa supersulatejuustoa; LTOP salaatille, tomaatille, sipulille ja suolakurkille; tai aasikastike, valkosipuli-aioli majoneesilla, sinappi, Worcestershire, suola ja pippuri.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (8)

Hän sanoi, että kuumat hunajavalkosipulin siivet hintaan 15,99 dollaria ovat ruokalistalla vain Council Bluffsissa. Cajun-kana alfredo 24,99 dollarilla auttoi häntä valmistumaan Nevada-Las Vegasin yliopistosta. "Sinun piti keksiä ravintola ja pyörittää sitä kolme päivää koulussa, ja myytäväni ruokalajini oli Cajun kana alfredo", hän sanoi. Hän huomautti, että aurinkokuivatut tomaatit ovat viittaus 1990-luvulle, jolloin hän valmistui korkeakoulusta ja ainesosa oli trendikäs.

Hänen poikansa Hunter valmistui UNLV Hospitality Collegesta vuonna 2019 ja tuli Council Bluffsiin tekemään ruokaa keittiössä ja auttamaan henkilökuntaa valmistautumaan suuriin avajaisiin.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (9)

Iowa saa huudon Awesome Iowa Chopilla, savustetulla porsaankyljyksellä viskilasiteella hintaan 28,99 dollaria. Old Skool -pihvivoileipä hintaan 19,99 dollaria käyttää Omaha Steaksin naudanlihaa. "En aio ilmestyä tähän kaupunkiin enkä tee sitä oikein", Fieri sanoi.

Fieri esitteli myös cocktaileja grillillä täytetystä verisestä Marysta, joka oli täytetty pekonilla, naudanlihapuikolla ja marinoiduilla kasviksilla, caliente margaritaan, joka käyttää hänen Santo tequilaa, jonka hän valmistaa Red Rockerin, Sammy Hagarin, kanssa. Mezquila-passionhedelmämuuli on uutuus ruokalistalla.

Miltä Guy Fieri's Kitchen + Bar näyttää sisältä?

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (10)

"Tämä on hyvin erityinen kokemus", Fieri sanoi leikkaaessaan nauhaa jättimäisillä saksilla. Aiemmin hän lupasi käyttää samuraimiekkaa ja moottorisahaa.

"Tämä on yksi Guy Fieri Kitchen + Barin uusimmista malleista", hän lisäsi.

Ei ole epäilystäkään siitä, kuka tämän ravintolan omistaa: Hänen kuvansa ja nimensä ovat kaikkialla.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (11)

Asiakkaat kävelevät ruokasaliin, joka on täynnä pyöreitä rautakruunuja, joissa on valot peltikaton alla. Yhdellä seinällä huoneeseen kurkistaa seinämaalaus Fieristä, jossa on keltainen neonvärinen "mas tequila".

Huoneen ulkoreunoilla on jättimäiset hevosenkengän muotoiset kopit, joiden sisätilojen täyttävät pöydät ja tuolit sekä juhla-ateria. Matalat metallikupoliset valot roikkuvat pyöreiden koppien päällä.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (12)

Fierin keittokirjat ja T-paidat ja vesipullot, joissa on Fierin kasvot tai ravintolan logo, muodostavat yhden kulman keltaisen neonin valaisemana, joka rukoilee ruokailijoille "Go big or go home."

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (13)

Baarialueella on suuret ikkunat, joista on näkymä Stir Coveen, 36 000 neliömetrin ulkoilmamusiikkiteatteriin. Leikkauskuva Fierin kasvoista hänen allekirjoituksellaan katsoo baariin.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (14)

Ruskeat ja valkoiset lehmännahkaiset tuolit soivat baarissa, kun taas korkeat pöydät reunustavat baarialueen laitamilla. Pohjoisessa toisella seinällä on valtava kokoelma vinyylialbumeja ja kaksi nimikirjoituksella varustettua Fender-kitaraa.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (15)

Ulkopuolella patiolla on näkymät Stir Coveen ja upeat näkymät kesäkonsertteihin ja Omahan keskustan horisonttiin.

Kuka on Guy Fieri?

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (16)

Fieri sai kansallista huomiota vuonna 2006, kun hän voitti Food Networkin televisiokilpailuohjelman "Next Food Network Star" ja jatkoi Emmy-ehdokkuuden "Guy's Big Bite" -sarjaa.

Hänen televisio-ohjelmiensa luetteloon kuuluvat "Diners, Drive Ins & Dives", "Guy's Grocery Games", "Tournament of Champions", "Guy's Ranch Kitchen" ja hänen uusi sarjansa "Guy's Ultimate Game Night".

Hän väittää rakastuneensa ruokaan 10-vuotiaana, kun hän alkoi myydä pehmeitä pretzelejä kolmipyöräisestä polkupyörän kärrystä, jonka hän rakensi isänsä kanssa nimeltä "Mahtava Pretzel Cart".

Hän opiskeli Chantillyssa, Ranskassa, ennen kuin hän opiskeli ravintolajohtamista Nevada-Las Vegasin yliopistossa. Hän avasi omat rennot ruokailuravintolansa Pohjois-Kaliforniassa, mukaan lukien Johnny Garlic's, hänen ensimmäinen ravintolansa kotikaupungissaan Santa Rosassa, Kaliforniassa, vuonna 1996.

Fierillä on nyt17 erilaista ravintolamerkkiä, nopeasta rennosta Chicken Guysta meksikolaiseen El Burro Borrachoon.

Fieri avasi ensimmäisen ravintolansa Caesars Entertainmentin kanssa Las Vegasissa vuonna 2014 ja on laajentanut ravintolansa yli 75:een ympäri maailmaa.

Onko Guy Fieri ensimmäinen julkkiskokki, joka on avannut ravintolan Iowaan?

Se riippuu siitä, kuinka määrittelet julkkiskokin. Fieri sanoi, että hänen Council Bluffs -paikkansa oli Iowan ensimmäinen julkkiskokkiravintola. Hän kiusoi lisää tulossa.

Mutta veljekset Mark, Donnie ja Paul Wahlberg ovatWahlburgeritkoko osavaltiossa. Mark ja Donnie ovat näytelleet kymmenissä elokuvissa, kuten "Boogie Nights" ja "The Departed" Markille "The Sixth Sense" ja "Saw"-elokuvissa Donnielle, joka oli New Kids on the Blockin perustaja. Ja Paul esiintyi heidän tosi-ohjelmassaan "Wahlburgers" 10 kauden ajan A&E:llä.

Missä Guy Fieri's Kitchen + Bar sijaitsee?

Ravintola on kloHarrah's Council Bluffs, 1 Harrah's Blvd., Council Bluffs

Ravintolalisäys on osa 22 miljoonan dollarin kunnostusta kasinolle, joka sijaitsee lähellä Missouri-jokea ja josta on näkymä Omahan keskustan horisonttiin. Emoyhtiö Caesars Entertainment aikoo laajentaa kasinon kerrosta 200 uudelle peliautomaatille ja uudistaa yli 250 hotellihuonetta.

Neljän miljoonan dollarin ravintolaan kuuluu patio ulkoilmaviihdepaikan, Stir Coven vieressä, joka isännöi perjantai-iltana kantrilaulaja Willie Nelsonia ja Familyä sekä lauantaina Poisonin keulahahmoa Bret Michaelsia.

Food Networkin julkkiskokki Guy Fieri avaa ensimmäisen ravintolansa Iowassa rohkealla mukavuusruoalla (17)

Vieressä Fieri on avaamassa rento ravintolan, jossa on jättimäisiä kanelikääryleitä ja Rice Krispies -herkkuja.

Susan Stapleton on The Des Moines Registerin viihdetoimittaja ja ruokailutoimittaja. Seuraa häntäFacebook,Viserrys, taiInstagramtai soita hänelle osoitteeseensstapleton@gannett.com.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated: 06/05/2023

Views: 5415

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.