Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (2023)

11. toukokuuta 2023tyhmä kotiäiti

Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (1)

Caesar-pasta-salaatti grillatulla kanalla

Tämä resepti on aina suosikki kotonani kesällä ja keväällä. Caesar Pasta Salaatti on helppo valmistaa valmiista aineksista, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Grillattu broileri on helppo valmistaa ja maistuu hyvältä. Kanaa marinoidaan yön yli Sprite-tölkin ja Zesty Italian kastikkeen kanssa.

Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (2)

Caesar Pasta -salaatti

Olen aina yllättynyt, kun ihmiset eivät ole koskaan syöneet salaattisalaattia pastan kanssa. Työskentelin delissä 1990-luvulla ja tämän tyyppiset salaatit olivat aina myydyimmiämme. Itse asiassa inspiraation tähän reseptiin tuli deli, jossa työskentelin, koska tällainen salaatti oli yksi suosituimmista salaateistamme.

Saan aina kommentteja pastan huuhtelusta, kun se on valmis. Ihmiset katselivat Food Networkia jossain vaiheessa, oppivat tämän asian eivätkä voineet päästää siitä irti. Vaikka on totta, että sinun ei pitäisi huuhdella pastaa, kun on kyse KUUMISTA ruoista, huuhtelet sen, kun käytät sitä kylmiin pastasalaatteihin. Tämä estää pastan kypsymisen ja varmistaa, että se on al dente. Salaattikastikkeen käyttäminen pastaan ​​tekee siitä myös pehmeämmän, joten haluat varmistaa, että se on al dente. Tämä huuhtelee myös ylimääräiset jauhot, jotka kumoavat pastasalaattisi. Opin, että ihmiset olivat todella järkyttyneitä tästä huuhtelupastasta, kun sain reseptiniBLT-PASTASALATTImeni virukseksi.

Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (3)

Salaatti

Käytän näitä Fresh Express Salad -sarjoja tähän Caesar-pastasalaattiin. Nämä sarjat ovat noin 7 unssia kukin, joten kun teen tätä reseptiä, käytän kahta. Jos ostat isomman sellaisenSam's Club, voit käyttää yhtä. Listaan ​​myös reseptiin ostaa ylimääräisen pullon valmistettua Caesar-kastiketta ja ylimääräistä juustoa sekä ylimääräisiä krutonkeja. Tämä johtuu siitä, että käytän pakkauksessa olevia krutonkeja ja juustoa keitetyn kanan päälle. Tarvitset myös lisää kastiketta ja krutonia, koska lisäät pastaa salaattiin.

Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (4)
Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (5)

Pasta

Voit käyttää mitä tahansa rotinia, joista pidät, mutta minä käytän mieluummin tätä Barillan kasvisruokaa. Pidän sen mausta, jonka se lisää salaattiin. Lisäksi siinä on myös hieman erilainen rakenne kuin tavallisessa pastassa. Minusta tämä koostumus kestää paljon paremmin salaatinkastikkeen joukkoon heitettynä kuin tavallinen pasta. Voit käyttää mitä tahansa pastaa, josta pidät. Tämä sisältää pastan muodon.

Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (6)
Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (7)

Sprite For Chicken?!

Kaikki menettävät järkensä, kun sanon, että kana marinoidaan Sprite- tai lemon lime -soodassa. Eli kunnes he kokeilevat sitä. Opin tämän tempun naiselta, jonka kanssa työskentelin 90-luvulla. En ole koskaan katsonut taaksepäin. Varsinaista tiedettä sen takana, en tiedä. Mutta se pehmentää kanan tavalla, jota en voi selittää. Yhdistettynä raikkaan italialaisen kastikkeen kanssa se lisää myös suolaista, makeaa makua, joka myös luo täydellisen karamellisoidun kanan rintafileen grillattaessa.

Haluan myös varmistaa, että otat huomioon kanan paksuuden, kun marinoit tätä tai mitä tahansa reseptiä. Erittäin ohut kana marinoituu nopeammin. Jos kana istuu suolassa liian pitkään, kun se on liian ohut, se alkaa "kovettua" ja muuttuu kumiseksi ja sitkeäksi. Huomaa myös alla olevassa täydellisessä reseptissä, että kaikki grillit ovat erilaisia. Grillin pienellä Weber-kaasugrillillä, joten kypsennysajat ovat erilaiset. Jos olet uusi ruoanlaitossa, harkitse lihalämpömittarin käyttöä, kunnes tutustut lihan kypsymiseen ja miltä se näyttää valmiina.

Saanto: 4-6 annosta

Caesar-pasta-salaatti, jossa on grillattua kanaa

Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (8)

Tämä Caesar Pasta -salaatti Zesty Grilled Chicken -kanalla valmistaa herkullisen lämpimän aterian käyttämällä helppoja ainesosia. Kanaa marinoituu yön yli sitruuna-lime-soodan ja raikkaan italialaisen kastikkeen yhdistelmässä. Salaatti valmistetaan spiraalinuudeleista, pussisalaattipakkauksesta ja muutamasta muusta aineksesta. Tästä tulee kesän uusi suosikkireseptisi.

Ainesosat

 • 6-8 kananrintaa (rintojen tulee olla noin 1 tuuman paksuisia)
 • 1 pullo maukasta italialaista salaattikastiketta
 • 1 tölkki Spritea tai muuta sitruunalimettisoodaa
 • 2 Caesar Salad pussitettua salaattipakkausta ( käytän tuoretta pikamerkkiä, joka on noin 7 unssia kumpikin, jos ostat isomman, voit käyttää yhtä)
 • 1 laatikko Rotini Spiral (Rotini) Pastaa (ostan Barilla Rotinin, jossa on kasviksia, linkki blogikirjoitukseen)
 • 1 kuppi tuoretta raastettua parmesaania
 • 1-2 kupillista valmistettua Caesar-salaattikastiketta
 • 1 paketti Caesar-salaattikrutonkeja

Ohjeet

 1. Lisää broilerin rintafileet vetoketjulliseen pussiin tai kannelliseen astiaan. Jos kana on paksummalla puolella tai suurissa paloissa, nauta sitä vasaralla, kunnes se on noin sentin paksuinen. Näin rinnat marinoituvat kunnolla.
 2. Yhdistän Sprite-tölkin 2 kupilliseen italialaista kastiketta. Sekoita hyvin ja kaada broilerin rintojen päälle. Sulje pussi tai kansi ja jäähdytä yön yli. Huomaa, että jos käytät liian ohutta kananrintaa, niiden jättäminen marinoitumaan yön yli alkaa parantaa niitä ja niistä tulee sitkeitä. Jos sinulla on vain ohutta kanaa, marinoi vain muutama tunti.
 3. Kun olet valmis paistamaan kanan, ota ne jääkaapista 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Kypsennysvalmiina poistan kanan marinadista ja annan ylimääräisen marinadin valua pois tai voit myös taputella hieman kuivaksi talouspaperilla. Et halua tonnia marinadia kanan päälle, jotta se ei pala.
 4. Kuumenna grilli 400 asteeseen ja lisää broilerin rintafileet grilliin. Jokainen grilli on erilainen ja kanan paksuus vaikuttaa kypsennysaikaan. Omani kypsennettiin noin 7-9 minuuttia kummaltakin puolelta. Jos yrität kääntää kanaa ja se tarttuu grilliin, se ei ole vielä valmis käännettäväksi. Voit vähentää lämpöä, jos luulet, että se hiiltyy liikaa tässä vaiheessa, mutta se kääntyy helposti, kun on aika kääntää. Käännä ja paista toiselta puolelta. On parasta käyttää aina lihalämpömittaria, kunnes alat tietää, miltä valmis kana näyttää ja tuntuu. Kun kana on täysin kypsä, vähennän lämpöä ja käytän TUORETA italialaista kastiketta ja harstelen molemmin puolin ja jätän grilliin vielä pariksi minuutiksi. Anna kanan levätä folion alla noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
 5. Salaattia varten haluat keittää noin 3 kupillista pastaa, kunnes se on al dente. Voit käyttää enemmän tai vähemmän pastaa, jos haluat. Valuta pasta ja huuhtele kylmän veden alla. KUN KÄYTÄT PASTAA SALAATTISSA, HUUHTELEE SE. Tämä on siksi, että kastike ei muutu kumimaiseksi pastasta.
 6. Lisää salaattipakkauksen salaattiosa kulhoon ja lisää pasta. Käytän kastiketta salaattipakkauksesta ja lisään hieman lisää pullokastikkeesta. Voit lisätä niin paljon tai vähän kuin haluat. Pidän siitä, että se kaikki on kevyesti päällystetty, kun heitän sen. Juuri ennen tarjoilua lisään tuoreen parmin ja krutonkeja.
 7. Kun tarjoan kanan, otan krutonkeja pussitusta salaattipakkauksesta ja murskaan ne ja ripottelen kanan rintojen päälle sekä sarjan juustoa. Voit myös murskata krutonkeja ja ripotella niitä myös salaatin päälle. Lisää mukavan rapeuden jokaiseen puremaan vahingoittamatta suuta terävillä kokonaisilla krutonkeilla.
Caesar-pastasalaatti grillatulla broilerin kanssa - Tipsy kotirouva (9)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated: 31/03/2023

Views: 5419

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.