Amanda Holdenin osakkeiden snaps on päivä (2023)

Amanda Holdensiirtyi Instagramiin jakaessaan harvinaisia ​​kuvia samankaltaisen äitinsä ja tyttärensä Lexin kanssa.

TheBGT52-vuotias tuomari näytti nauttineen vapaa-ajasta ollessaan ulkona perheensä naisten kanssa.

Amanda julkaisi harvinaisen kuvan, kun kolmikko loisti yhdessä ja kirjoitti: "Niin upea iltapäivä äitini ja @lexi.hughes_officialin kanssa."

Kuvassa näyttelijä näyttää upealta, kun hänellä oli yllään valkoinen tweed-bleiseri ja heiluttelivat paria neliömäisiä mustia ylimitoitettuja sävyjä - samalla kun hän esitteli valtavaa hymyä.

Trio huokui eleganssia, kun he kaikki vaikuttivat rennolta ja huolettomalta.

Mikä kolmikko! Amanda Holden kävi Instagramissa jakaessaan harvinaisia ​​kuvia samankaltaisen äitinsä ja tyttärensä Lexin kanssa

röyhkeää! Myöhemmin radiojuontaja jakoi röyhkeän napsautuksen äiti Judithin kanssa - kun kaksikkoa kuvattiin pitelemässä niin kutsuttua "sikaria" huuliensa välissä

Sillä välin äiti Judith, 79, melkein varasti valokeilan tyttäreltään, kun hän heilutti eleganttia vaaleanpunaista istuintoppia, johon yhdistettiin yhteensopiva bleiseritakki ja housut.

Amandan tytär Lexi, 17, näytti upealta valkoisessa bleisertakissa - äitinsä ja isoäitinsä kanssa erittäin tyylikkäässä kolmiossa.

TV-persoona jakoi myös Instagram-tarinoihinsa leikkeen, jossa näytettiin sikareita tuhkakupissa, ja selitti: "Nämä eivät ole todellisia. Ne ovat kermaa.

Myöhemmin radiojuontaja jakoi röyhkeän napsautuksen äiti Judithin kanssa - kun kaksikkoa kuvattiin pitelemässä niin sanottua "sikaria" huuliensa välissä.

Kun he näyttivät nauttivan lounasta ulkona hienossa paikassa, Judith poseerasi rohkeassa asennossa väärennetyn sikarin kanssa, kun Amanda piti sitä hampaidensa välissä.

'Emme polta. Jäätelösikarit", hän kirjoitti - kun nuoli osoitti äitiä Judithia tekstillä "Muumio".

Se tapahtui sen jälkeen, kun Amanda on ollut valokeilassa sen jälkeen, kun hänen entinen kollegansa Phillip Schofield oli pyyhkäissyt hieman verhottomasti.sen jälkeen, kun hän vahvisti lopettaneensa Tänä aamuna.

Vitsi: TV-persoona jakoi myös Instagram-tarinoihinsa leikkeen, jossa näytettiin sikareita tuhkakupin päällä, ja selitti: "Nämä eivät ole todellisia. Ne ovat kermaa'

Kiusallinen! Amanda Holden näytti pyyhkäisevän Phillip Schofieldiä heikosti peitettynä sen jälkeen, kun hän vahvisti lopettaneensa tämän aamun.

Dig?Amanda kävi Instagramissa lauantaina jakaakseen salaperäisen postauksen vain minuutteja sen jälkeen, kun järkyttävä uutinen paljastui Phillipin "riidassa" juontaja Hollyn kanssa.

Erään aikakauden loppu: Phillip Schofield on jättänyt roolinsa This Morning -ohjelmassa 21 vuoden isäntänä

Saga: Hänen kommentit tulivat sen jälkeen, kun väitettiin, että hän ja Holly hyppäsivät jonoon Westminster Hallissa Lontoossa viime viikolla kuvatakseen osan This Morningista, kun edesmennyt kuningatar makaa maassa.

Amanda kävi Instagramissa lauantaina jakaakseen salaperäisen postauksen vain minuutteja sen jälkeen, kun järkyttävä uutinen paljastui Phillipin "riidan" keskellä juontaja Hollyn kanssa.

Hän julkaisi vahvan miehen emojin siinä, mikä näytti olevan merkki juhlasta, eikä kirjoittanut viestiä, koska hän pysyi salaperäisenä sen merkityksestä.

Amanda työskenteli aiemmin Phillipin kanssa This Morning -ohjelmassa, eikä ole väistänyt kertomasta tunteitaan hänestä vuosien saatossa jatkuvan riidan keskellä.

Amandan näennäisen ovelan kaivauksen jälkeen fanit eivät voineet muuta kuin ryhtyä kommenttiosaan spekuloidakseen, että se oli suunnattu Phillipille.

Yksi kirjoitti: "Ei sanoja tarvita", kun taas toinen sanoi: "Tiedän, mitä varten se on."

Kolmas kommentoi: "Sinä olisit hyvä sijainen", ehdottaen, että hän ottaisi hänen roolinsa ITV:n aamiaisohjelmassa.

Eräs toinen fani kuitenkin piti hänen viestiään "tarpeettomana", koska he kirjoittivat: "Tämä ei ole tapa tehdä sitä. Täysin tarpeetonta.'

Syyskuussa Amanda kaiveli Phillipiä viekkaasti "Queue-gate"-saagan keskellä, kun hän teki tunteensa hyvin selväksi juontajaa kohtaan.

Hänen kommentit tulivat sen jälkeen, kun väitettiin, että hän ja toinen juontaja Holly hyppäsivät jonoon Westminster Hallissa Lontoossa viime viikolla kuvatakseen osan This Morningista, kun edesmennyt kuningatar makaa maassa.

Sydänaamiaisohjelmassaan Amanda näytti viittaavan kiistaan ​​kevyen keskustelun aikana Ashley Robertsin kanssa.

Ashley, 41, voi kuulla sanovan: "Joten David Beckham on tehnyt seitsennumeroisen sopimuksen Qatarin MM-sponsorin Doritosin kanssa. Rakastan Doritosta. Haluaisin seitsemännumeroisen sopimuksen.

Siihen Amanda vastasi viekkaasti: "Astu jonoon. Tarkoitan, että hän pääsi jonoon. Hyvä hänelle.'

Ashley viittasi sitten jalkapallolegendan äskettäiseen vierailuun nähdäkseen kuningattaren vierailun, jossa hän odotti jonossa yleisön kanssa hylättyään VIP-kutsun.

Kollegat: Amanda työskenteli ensimmäisen kerran Phillipin kanssa astuttuaan Hollyn kenkiin, kun This Morning -tähti piti vuoden tauon näytöksestä saadakseen kolmannen lapsensa vuonna 2014

Jännitys: Hänen viimeisin ovela kaivauksensa tuli vain minuutteja sen jälkeen, kun Phillip erosi roolistaan ​​This Morning -ohjelmassa oltuaan 21 vuotta juontajana välittömästi (kuvassa Hollyn kanssa hänen viimeisessä ohjelmassaan torstaina)

Pussycat Doll sanoi: "No, kyllä ​​hän teki noin 14 tuntia."

Ja kesäkuussa 2019, kun hänen Heart Breakfast -ohjelmassaan kysyttiin, mitä hän ei haluaisi löytää kodistaan, Amanda vastasi: "Hämähäkit, kärpäset ja Phillip Schofield."

Amanda työskenteli ensimmäisen kerran Phillipin kanssa astuttuaan Hollyn kenkiin, kun This Morning -tähti piti vuoden tauon näyttelystä saadakseen kolmannen lapsensa vuonna 2014.

Amanda sanoi aiemmin uskovansa, että Phillip sabotoi vuonna 2018 hänen mahdollisuutensa osallistua This Morningiin, kun Holly isännöi I'm A Celeb -tapahtumaa.

Entinen päivätelevisiojohtaja kertoi aiemmin The Sun -lehdelle: "Phillip kampanjoi aktiivisesti Rochellen, 30, puolesta saadakseen työpaikan, vaikka Amanda oli kokeneempi - ja hänelle kerrottiin yksityisesti, että hän sai keikan."

ITV:n tiedottaja väitti myöhemmin, että Rochellen casting oli tuottajien tekemä päätös, ja kertoi MailOnlinelle: "Tämä aamuna esiintyvät juontajajärjestykset muuttuvat säännöllisesti, ja lopulliset päätökset näistä kokoonpanoista tekevät tuottajat eivätkä esittäjät.

"Phillip Schofield on rakastettu lähetystoiminnan harjoittaja ja osa ITV-perhettä. Hän on täydellinen ammattilainen ja häntä arvostettiin ITV:ssä. Amandaa arvostetaan myös tuomarina yhdessä suurimmista näyttelyistämme.

Mutta raportit ovat olleet pitkään tulvillaan TV-juontajien välisistä ongelmista, ja Amandan kerrotaan lobbaavan ITV:n johtajia sen jälkeen, kun Schofield väitti vaatineen Rochelle Humesia ottamaan tehtävän.

Hänen viimeisin ovela kaivauksensa tapahtui vain minuutteja sen jälkeen, kun Phillip erosi roolistaan ​​This Morningissa oltuaan 21 vuotta juontajana välittömästi.

TV-juontaja, 61, on luopunut ohjelmasta saatuaan raporttien riidasta juontajatoverinsa Holly Willoughbyn kanssa. Torstaina 18. toukokuuta hän on hänen kaikkien aikojen viimeinen ohjelmansa.

Lauantaina julkaistussa lausunnossa Phillip sanoi: "Olen aina ollut ylpeä voidessani käsitellä kiehtovia tarinoita This Morning -lehdessä. Mutta viime aikoina tästä aamusta on tullut tarina.

– Olen koko urani ajan televisiossa – myös erittäin vaikeat viimeiset päivät – tehnyt parhaani ollakseni kunniallinen ja ystävällinen.

"Ymmärrän, että ITV on päättänyt, että nykyinen tilanne ei voi jatkua, ja haluan tehdä kaikkeni suojellakseni ohjelmaa, jota rakastan.

"Olen siis suostunut luopumaan This Morningista välittömästi, siinä toivossa, että esitys voi viedä eteenpäin valoisaa tulevaisuutta kohti.

"Haluan kiittää kaikkia minua tukeneita - erityisesti This Morningin upeita katsojia - ja nähdään ensi kuussa Soap Awards -tilaisuudessa."

Holly Willoughby sanoi: "On kulunut yli 13 hienoa vuotta This Morningin esittelyssä Philin kanssa, ja haluan käyttää tilaisuutta hyväkseni kiittääkseni häntä kaikesta hänen tiedosta, kokemuksestaan ​​ja huumoristaan. Sohva ei tunnu samalta ilman häntä.

Kevin Lygo, ITV:n toimitusjohtaja, media ja viihde, sanoi: "Phillip on yksi sukupolvensa parhaista lähetystoiminnan harjoittajista, ja kiitämme häntä hänen kahden vuosikymmenen ajan aivan mahtavasta televisiosta This Morning -sohvalla."

"Tämän aamun tekee yksi television parhaista ja uutterimmista tiimeistä, jotka tuottavat yli 12 tuntia suoraa televisiota viikossa."

"Odotamme innolla suhteemme jatkamista Phillipin kanssa alkaen The British Soap Awardsista kesäkuussa ja upouudesta huippuaikasarjasta tulossa."

Holly latasi erillisen lausunnon Instagram-tililleen, jossa todettiin: "Hei kaikki... On kulunut yli 13 hienoa vuotta This Morningin esittelyssä Philin kanssa, ja haluan käyttää tilaisuutta hyväkseni kiittääkseni fimiä kaikesta hänen tiedosta, kokemuksestaan ​​ja kokemuksestaan. Sohva ei tunnu samalta ilman häntä.

Holly palaa This Morningiin maanantaina 5. kesäkuuta otettuaan varhaisen puolivälin loman maanantaista 22. toukokuuta alkaen.

Phillipin dramaattinen ero This Morningista tulee sen jälkeen, kun raportit kertoivat, että hän ja Holly eivät olleet enää niin läheisiä kuin ennen ja tuskin puhuvat kameran ulkopuolella.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated: 29/05/2023

Views: 5705

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.